НАЧАЛО Прессъобщения

‌Търсенето на очакваната предварителна продажба на Raffle Coin (RAFF) расте, като експертите прогнозират 30х, докато Ethereum (ETH) и Bitcoin (BTC) поскъпват

01.03.2024 18:10 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
‌Търсенето на очакваната предварителна продажба на Raffle Coin (RAFF) расте, като експертите прогнозират 30х, докато Ethereum (ETH) и Bitcoin (BTC) поскъпват

Предварителната продажба на новия токен предоставя много пазарни възможности, особено такива, които облагодетелстват потребителите на пазара.

Етериум (ETH) и Биткойн (BTC) са големи и важни пазарни токени и предлагат на потребителите възможности да инвестират в тях и да проучат и други налични токени. 

Към днешна дата цената на Ethereum (ETH) е $3,425, а цената на Bitcoin (BTC) се колебае около $62,000 в очакване на халвинг събитието му.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Новата крипто монета, Raffle Coin (RAFF), ще позволи на потребителите да се регистрират и да печелят награди в платформата, които варират от криптовалути, автомобили, почивки, дрехи и много други безплатни награди. 

Казано по-просто, Raffle Coin (RAFF) е на път да изгради място, което позволява на пазарните ентусиасти да печелят, като просто търгуват. 

Токенът на новия проект е все още в първия си етап на предварителна продажба, като се търгува на цена от $0.016. 

Фондацията на Ethereum (ETH) обяви дата за ъпгрейда на мрежата на фона на рязкото покачване на цените

Актуализацията на платформата Ethereum (ETH), наречена Dencun ще се състои на 13 март 2024 г., на фона на последователното повишаване на цената на токена. Екипът на платформата обяви, че ъпгрейдът е бил успешно активиран във всички тестови мрежи. Видимите увеличения на цената на Ethereum (ETH) се запазват, като токенът поскъпна с 16% през последните седем дни и с 48% за един месец.

Ethereum (ETH) потребителите може да диверсифицират печалбите си в предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF), тъй като експертите на платформата прогнозират, че тя може да нарасне до 30х. Освен това  платформата на Raffle’s Coin (RAFF) ще предостави интересни функционалности на свойте потребители..

Цената на Биткойн (BTC) последователно се покачва

С наближаването на халвинга на Bitcoin (BTC) пазарната цена непрекъснато се покачва, въпреки че през следващите 53 дни тя може да нарасне още повече, когато се осъществи самото събитие. 

След като покачи стойността си след одобрените Bitcoin ETF, флагманската криптовалута продължи да чупи рекорди, като първата граница която бе пробита беше $62,000 а след тов дори $,64,000. Смята се, че преминаването през халвинга и повишеното институционално присъствие в сектора може да избутат цената на BTC дори над историческият му връх.

Raffle Coin (RAFF) може да достигне до 30x в бъдеще

Откакто проектът стартира, при Raffle Coin (RAFF) се наблюдава увеличение на пазарното търсене на новия токен, който е на път да оформи начина, по който хората търгуват, за да печелят. Платформата ще позволи на потребителите да се регистрират, преди да могат да започнат пазарните си дейности, които включват създаването на техни сметки. След като акаунтът е създаден, потребителите могат да заредят портфейлите си и след това да навигират в приложението.

Raffle Coin (RAFF) носи възможности за много крипто търговци. Там тези потребители могат да печелят награди ежедневно, ежеседмично и ежемесечно, без ограничения и забавяния при теглене на парите им. 

Новият проект също така носи на потребителите възможности, които им позволяват да обменят своите печалби за криптовалути. Това означава, че тази нова платформа дава приоритет на удовлетвореността на клиентите и им позволява да разнообразят своите възможности. 

Както при повечето Web3 крипто платформи, изградени върху блокчейн, Raffle Coin (RAFF) ще предложи на потребителите децентрализирано управление, което ще им позволи да гласуват за промени на пазара, като по този начин оформят бъдещето на платформата и токена. 

Научете повече за предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.