НАЧАЛО Прессъобщения

В търсене на възвръщаемост, която може да промени живота ви: Разгледайте скритите алткойни, определяни като скъпоценни камъни!

09.03.2024 13:01 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
В търсене на възвръщаемост, която може да промени живота ви: Разгледайте скритите алткойни, определяни като скъпоценни камъни!

В последните събития Биткойн ETF-ите отбелязаха рекордно високи стойности, след като получиха одобрение от Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC), което показва значителното развитие в света на криптовалутите.

Тези исторически етапи предават трансформиращата сила на инвестициите в дигитални валути. Задоволявайки зараждащия се интерес, тази статия разкрива скрити алткойни, които биха могли да предложат добра възвръщаемост.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Предварителна продажба на BlastUP: Изгряващата звезда, която ще продължи революцията на Blast

Blast, единственият блокчейн от втори слой, който предоставя доходност за държане на ETH и стабилни монети, наскоро направи фурор в крипто света с главоломното си пускане, достигайки зашеметяващите $1 милиарда TVL само за един месец. След блестящия дебют на сцената излиза нов голям проект, базиран на този блокчейн: BlastUP.

BlastUP е новаторски стартъп, който е готов да последва пътя на Blast към резкия успех, като планира да даде възможност на AI и Web3 инструментите за бързо и качествено стартиране на стартъпи. Платформата предлага цялостен набор от инструменти и богата система за възнаграждения за всички, които се присъединяват към нея. В момента BlastUP провежда предварителна продажба, като предлага BlastUP монети на най-ниска цена. Купувайки тези токени сега на цена от $0.05, получавате голяма отстъпка от 50% в бъдеще, тъй като цената при листване е определена на $0.1.

>> Бъдете сред първите! Получете ексклузивните предимства от предварителната продажба на BlastUP <<

Притежателите на BlastUP токени могат да се възползват от редица привилегии, включително разпределение на средства за продажби на токени, ексклузивни награди за лоялност за участие в IDO и възможност да печелят лихви чрез стейкинг.

Следвайки простата мисия да помага на блокчейн стартъпите да растат по-бързо и да печелят повече, BlastUP е на път да се превърне в доминираща сила. Екипът от отдадени крипто ентусиасти, стоящи зад проекта, е дълбоко отдаден на своята визия и има амбициозни планове да се превърне в единствен по рода си launchpad (платформа за стартиране на проекти) за лесен и ефективен взрив в крипто пространството.

Цялостната пътна карта на BlastUP се простира до 2026 г., като очертава плановете за пускане на IDO скрийнър с изкуствен интелект, разработване на AI инструменти, пригодени за стартъп екипи, и създаване на общностен пазар.

>> Присъединете се към предварителната продажба на BlastUP СЕГА, за да отключите ранните ползи <<

Прогноза за цената на Polygon: Ъпгрейдът на Етериум, намаляването на таксите може да предложи бичи потенциал

Цената на Polygon показва потенциал за растеж, като в идеалния случай ще достигне второто ниво на съпротива при $1.27. Въвеждането на ъпгрейд на Ethereum, съчетано с евентуално голямо намаление на таксите поради EIP-4844, може да предостави възможност за рязък ръст на цената. Индикаторите MACD и проста пълзяща средна също сочат към покупка, предлагайки силни аргументи за бичи пазар в краткосрочен план.

Въпреки това инвеститорите трябва да останат предпазливи, тъй като са възможни ценови колебания. Ако Polygon не отговори на очакванията от ъпгрейда на Ethereum, текущата ѝ цена от $1.15 може да спадне до най-близкото ниво на подкрепа при $0.82 или дори до второто ниво при $0.63 в дългосрочен план. Въпреки настоящия оптимизъм, поддържането на балансирана перспектива е от решаващо значение.

Потенциален растеж на Cardano въпреки изключването му от фонда Grayscale

Понастоящем цената на Cardano е на ниво от $0.75, което съвпада с най-близкото ниво на съпротива. С отсъствието на ADA в новия фонд Grayscale това може да повлияе на потенциала на Cardano за растеж. Ако заемем консервативна позиция, тя може да намери подкрепа от най-близкото си ниво от $0.52, дори да се понижи до второто ниво на подкрепа от $0.38, особено ако пазарните нагласи се променят.

Въпреки това Cardano показа силно трендово поведение, както показват MACD и двете прости пълзящи средни, препоръчващи покупка. Изключването може да насърчи независим растеж, което прави възможен потенциален скок до второто ниво на съпротива от $0.85. Въпреки неутралната позиция на RSI и стохастичния RSI, дългосрочните перспективи продължават да са обещаващи.

Устойчивост на Arbitrum на фона на атака за $8 miliona, отбелязани благоприятни индикатори за покупка

С неотдавнашната атака на стойност $8 мiliona, която навреди на пазара на кредити на Arbitrum, инвеститорите трябва да се съобразяват с краткосрочните колебания. И все пак, настоящата цена на устойчивата ARB от $2.16, малко под най-близкото ниво на съпротива, остава благоприятна. Съществуващите индикатори като MACD и простите пълзящи средни над 10 и 100 дни също насърчават настроенията за покупка. Това може да тласне цената на ARB към второто ниво на съпротива от $2.42.

В дългосрочен план последващите ефекти от този пробив биха могли да хвърлят сянка върху Arbitrum. Въпреки това, стабилните нива на подкрепа при $1.69 и $1.44 дават увереност в неговата стабилност. Ако ARB се понижи поради тази атака, това може да бъде възможност за тези, които искат да инвестират на по-ниска цена. Разбира се, цялостната пазарна позиция и съществените технически фактори като неутралния RSI и стохастичния RSI се нуждаят от внимателно проследяване.

Заключение

В огромното море от алткойни много от тях представят забележителни възможности за значителни печалби, макар и може би с малко по-нисък потенциал в сравнение с BlastUP. Защо? Интригуващата концепция на BlastUP и мястото ѝ в екосистемата на Blast я определят като проект с висок потенциал. Макар че Polygon, Cardano и Arbitrum са обещаващи, BlastUP, със своята мисия да даде възможност на стартиращите компании да използват уникална система, може потенциално да засенчи останалите.

Сайт: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.