НАЧАЛО Прессъобщения

Търсене на крипто златна мина през май: Топ 5 монети за наблюдателни инвеститори

13.05.2024 8:54 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търсене на крипто златна мина през май: Топ 5 монети за наблюдателни инвеститори

Тъй като крипто пазарът продължава да възвръща своята сила, се появяват все повече възможности. Изборът на най-добрата крипто инвестиция сред многото налични възможности обаче може да бъде доста труден, особено за начинаещите, които може би се чудят коя криптовалута да купят днес за дългосрочна печалба.

Водеща в списъка е KangaMoon, нова криптовалута, която създаде доста вълнение по време на етапа на предварителната си продажба. Понастоящем се търгува на цена от $0.025, с 400% по-висока от първоначалната си цена, KangaMoon се откроява като топ печалба, предлагайки на инвеститорите шанс да се насладят на до 5,000% печалба до края на второто тримесечие на 2024 г.

KangaMoon (KANG) поскъпва с 400%, достигайки $0.025

KangaMoon (KANG) е една от новите криптовалути, която регистрира значителен възходящ ценови тренд. Едва в етапа на предварителна продажба KangaMoon има над 22,000 регистрирани членове, като броят им се увеличава всеки ден. Този изключителен ръст се подхранва от функциите на KangaMoon, насочени към общността, допълнени от SocialFi и Play-to-Earn елементите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Освен това токенът KANG ще се отличава с огромна функционалност, което ще доведе до значително внимание. Отличавайки се като интересна криптоинвестиция, KangaMoon ще стартира своите P2E игри, предлагайки на потребителите си изключителни предизвикателства. Тези, които участват в предизвикателствата, ще имат шанс да спечелят награди под формата на KANG токени или NFT.

За да демонстрира ангажимента си да обслужва своите потребители, KangaMoon си партнира и с RaidSharksBot, за да подобри ангажираността на платформата. Освен това платформата на KangaMoon сподели за някои важни актуализации, тъй като нейното стейкинг dApp и dApp за заявяване на токени са почти завършени и ще бъдат налични след листването на KANG. Освен това платформата е завършила и своите одити на токените, както и два други одита на смарт договори.

Това се случва в момент, в който цената на KANG се е повишила до $0.025. С набраните над $6.6 милиона KangaMoon е на път да премине бариерата от $7 милиона до края на седмицата, тъй като анализаторите прогнозират, че тази нова предстояща криптовалута ще скочи с 5,000% след пускането си и основните листвания до края на второто тримесечие на 2024 г.

Листването на борсата HashKey на Toncoin има за цел да укрепи екосистемата на TON

През април беше съобщено, че Toncoin (TON) и HashKey Group са създали стратегически съюз, за да засилят капацитета на екосистемата на TON за лесно управление на нейните каси в Азиатско-тихоокеанския регион. Според последните събития HashKey обяви, че е регистрирала Toncoin в рамките на своята платформа за обмен, която е регулиран обмен на виртуални активи, базиран в Хонконг.

При такова развитие на събитията цената на Toncoin ще претърпи значителен скок през май, което ще я превърне в най-добрата монета, в която да инвестирате. Според прогнозата за цената на Toncoin, тази криптовалута може да скочи до $10 до края на четвъртото тримесечие, което я позиционира като най-добрата криптовалута за покупка днес.

Aptos (APT) сключва партньорство с TOYMAK3RS

Цената на Aptos (APT) преживява значителен скок след неотдавнашното обявяване на партньорството ѝ с TOYMAK3RS.

Партньорството направи възможно пускането на колекционерски предмети на Deadmau5, до които достъп получиха 5,000 фенове, което доведе до огромен дефицит.

Това развитие изглежда доведе до повишаване на цената на монетата APT, което я превърна в топ криптовалута за покупка през май. Нещо повече, Aptos, която е в центъра на вниманието поради повишаването на стойността си с пазарна капитализация от $3.437 според CoinMarketCap, е на път да продължи с такава траектория според технически показатели като RSI и MACD данни.

Екосистемата на Fetch.ai интегрира модела LLama 3-8B на Meta

Тъй като цената на Fetch.ai (FET) претърпява период на възстановяване, екипът ѝ работи по нови разработки, включително интегриране на модела LLama 3-8B на Meta. Тази интеграция ще използва най-новите постижения в разбирането на езика и разсъжденията, предлагани от LLama 3, което ще подпомогне мисията на Fetch.ai за разработване на сложни приложения с изкуствен интелект.

Това развитие доведе до положително ценово действие на Fetch.ai, удряйки потенциална тенденция за рали на пазара. Освен това индикаторът Chaikin Money Flow, който проследява както притока, така и отлива на капитали в рамките на спот пазарите, се обърна в положителна посока за монетата FET. Социалните дейности на Fetch.ai също са във възход, след като спонсорира LAHacks, което представи изгодни възможности за инвеститорите.

Ethereum кит изтегля 6,030 ETH от платформата за обмен

Мистериозният Ethereum кит изглежда е предизвикал вниманието на целия пазар с последното изкупуване на ETH. Според данни на Lookonchain, този кит е направил покупка на 6,030 ETH от Binance. Тази покупка бе на стойност около $18.09 милиона въз основа на текущата цена на актива. Според дейностите на кита във веригата, от 2 май насам мистериозният кит е купил от Binance общо 10,758 ETH, които имат стойност $32.14 милиона.

Това се случва в момент, в който цената на Ethereum възвръща стремителния си подем, след като бе изправена пред постоянно отхвърляне поради пазарната нестабилност. Освен това съоснователят на Ethereum Виталик Бутерин публикува и нови сведения за това как платформата възнамерява да реши нестихващия проблем с газовите такси на протокола. С оглед на перспективите пред екосистемата на Ethereum, инвеститорите са готови да се възползват от потенциалния бичи импулс през май, определяйки монетата като топ криптовалута за покупка днес.

Обобщение

Докато останалите Toncoin, Aptos, Fetch.ai и Ethereum демонстрираха значителен потенциал за по-висока възвръщаемост през май, KangaMoon също се откроява като интересна криптовалута за наблюдение. Това се дължи на значителния ѝ растеж, благодарение на който цената ѝ се повиши значително, което я постави сред списъка на 5-те най-добри криптовалути, за които да внимавате през май.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://kangamoon.com/
Присъединете се към тяхната общност на KangaMoon: https://t.me/kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Анализаторът, който прогнозира срива на Polkadot (DOT) от $54, твърди, че спадът не е приключил, и идентифицира конкурент, който може да скочи с 600% преди юни

В разгара на динамичния крипто пазара опитните анализатори продължават да претърсват пейзажа за възможности, които не се подчиняват на преобладаващата тенденция.

19.05.2024 0:01 5 мин. четене

Алтернатива на Bonk (BONK) – Retik Finance (RETIK) се подготвя за листване на борсите на 21 май; експертите прогнозират 3,500% рали

През 2024 г. Bonk (BONK) като меме се сблъска с пазарни пречки в областта на инвестициите в криптовалути, което доведе до недостатъчно добро представяне.

18.05.2024 17:20 4 мин. четене

Анализ на крипто тенденциите: Ethereum поскъпва с 3% до $3,100, Shiba Inu кит премества 3 трилиона SHIB, а Furrever Token набира инерция

Пазарът на криптовалути демонстрира забележителни движения и ключови събития, които привличат вниманието на инвеститорите в световен мащаб.

18.05.2024 17:15 5 мин. четене

Следващата голяма монета: Топ 5 на претендентите за най-добра меме монета за 2024 г.

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите меме монетите се превърнаха в уникална и често чаровна подгрупа на дигиталните активи.

18.05.2024 12:07 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.