НАЧАЛО Прессъобщения

Търсене на крипто богатството: 10-те най-добри криптовалути за наблюдение през 2024 г.

06.03.2024 9:47 8 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търсене на крипто богатството: 10-те най-добри криптовалути за наблюдение през 2024 г.

Криптовалутите се превърнаха в популярна инвестиция, а 2024 г. ще бъде диво пътуване. В тази статия може разгледате някои от най-добрите монети, в които може да насочите вниманието си.

Тези токени се очертава да бъдат най-печелившите през 2024 г., като в списъка присъстват утвърдени играчи като Ethereum (ETH) и Solana (SOL). Най-добрите криптовалути, които да наблюдавате през 2024 г. :

KangaMoon (KANG)

С иновативния си подход към крипто пространството KangaMoon (KANG) си създава име. Съчетавайки елементи на Social-Fi и Play-to-earn (P2E), тя издига крипто монетите на нови висоти. По същество KangaMoon ще въведе P2E игра, в която можете да се биете с други играчи – печелейки криптовалута като награда.

Родния токен KANG е “горивото”, което стои зад тази платформа. Той се използва за подобряване на героите и закупуване на предмети в играта. KangaMoon също така дава приоритет на своята общност, като позволява на хората да гледат и залагат на мачове. Освен това притежателите на KANG получават достъп до седмични/месечни/тримесечни предизвикателства за допълнителни токени и предмети в играта.

Понастоящем тази криптовалута се намира в етап 3 на предварителната си продажба, която е набрала над $600,000. Един KANG токен сега струва само $0.01125 – 125% ръст спрямо началната му цена. Експертите обаче са оптимистично настроени, тъй като предвиждат още един 100х скок, след като тя се появи на борсите през второто тримесечие на 2024 г. Това може да превърне KANG в една от най-добрите монети, в които да насочите вниманието си.

Биткойн (BTC)

Биткойн (BTC) е криптовалута, която функционира на децентрализирана платформа. Това е първата криптовалута, създадена през 2009 г. от лице или група стоящи зад псевдонима Сатоши Накамото. Поради начина, по който работи, Биткойн е имунизиран срещу правителствен надзор.
Напоследък цената на Биткойн е в подем. През последните 30 дни тя скочи от $43,000 на дори до малко над $69,000. Пазарната му капитализация нарасна от $846 милиарда на $1.3 трилиона към момента на писане на статията. Освен това 27 технически индикатора мигат в зелено за Биткойн. Поради това експертите прогнозират, че този крипто титан скоро може да се покачи до $75,00.

Етериум (ETH)

Етериум (ETH) е децентрализирана софтуерна платформа. Цялата система се намира върху блокчейн технология и именно това я прави сигурна. Всеки може да я използва и да създава цифрови технологии с нея. Етериум има своя криптовалута, която е предназначена за плащане за работата, извършена в блокчейна.

През последния месец цената на Етериум се увеличи от $2,300 на над $3,700. Освен това тази криптовалута се търгува над своите 100- и 200-дневни ЕМА, като същевременно може да се похвали с 29 зелени индикатора. В резултат на това експертите прогнозират, че алткойнът от топ 5 ще достигне стойност от $4,305 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Binance Coin (BNB)

Има една монета, която завладя света като буря – Binance Coin (BNB). Този роден токен на борсата Binance бързо покачи популярността си и е лесно да се разбере защо. Притежаването ѝ е от решаващо значение за постигане на намалени такси за търговия в крипто борсата Binance.
Монетата Binance Coin също така е във възходяща тенденция от гледна точка на цената. С други думи, само през последния месец Binance Coin отбеляза ценови скок от $310 до $407 към момента на писане на статията.

Пазарната ѝ капитализация се увеличи от $46 милиарда на $62 милиарда през този период. С 28 технически индикатора в зелено, пазарните анализатори предвиждат Binance Coin скоро да достигне нивото от $526.

Solana (SOL)

Solana (SOL) също прави голям крипто пробив. Тази блокчейн платформа може да се похвали с бързи и евтини транзакции, което я прави привлекателна алтернатива на нейните конкуренти. Тъй като dApps изградени на Solana стартират индивидуално, инвеститорите са развълнувани от потенциала на монетата за огромни печалби.
Напоследък цената на Solana също се покачи доста. Само през последния месец цената на Solana се покачи от $101 на $132 към момента на писане на статията. За това време пазарната ѝ капитализация скочи от $43 на $58.6 милиарда. Техническият анализ на криптовалутата показва бича картина, тъй като тя се търгува над 50- и 100-дневните си ЕМА. По този начин експертите прогнозират, че SOL най-вероятно ще нарасне до $147 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

XRP

Ефективността и бързите транзакции превръщат XRP в стабилен блокчейн претендент. Тя има за цел да революционизира трансграничните плащания със своята скорост. XRP си партнира с големи финансови институции, което я прави още по-привлекателна за инвеститорите.

XRP се носи на бича вълна, тъй като стойността на монетата се увеличи от $0.53 на $0.60 през последните 30 дни. Пазарната ѝ капитализация също се покачи от $28 милиарда на $33 милиарда през този период. XRP вече има 19/30 (63%) зелени дни на търговия, така че бъдещето ѝ изглежда светло. Затова пазарните анализатори прогнозират, че XRP може да струва $0.79 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Cardano (ADA)

Cardano (ADA) се фокусира върху поддържането на сигурна и мащабируема блокчейн платформа. Родния токен на Cardano е проектиран с оглед на устойчивостта и стабилния екип за разработка. Тези качества ще привлекат хората, които търсят нещо солидно.

Cardano също така влезе в заглавията на вестниците със звездното си представяне на цената. През последния месец стойността на ADA скочи от $0.50 на $0.72 към момента на изготвяне на статията. Освен това 27 технически индикатора мигат в зелено за тази криптовалута. Поради всички тези причини експертите предвиждат Cardano скоро да достигне стойност от $0.85.

Tron (TRX)

Tron (TRX) се опитва да завладее интернет и да създаде масивна децентрализирана платформа. Със своя акцент върху забавлението и споделянето на съдържание, Tron излиза извън рамките на финансите.
Напоследък монетата Tron се търгува на зелено, тъй като само за последния месец стойността ѝ се е увеличила от $0.11 на $0.14. Освен това Tron вече се търгува над своите 100- и 200-дневни ЕМА. С този факт, плюс над 29 индикатора в зелено, бъдещето ѝ изглежда светло. Пазарните анализатори прогнозират потенциален скок до $0.18 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK) е мостът, който свързва смарт договорите с реалния свят. Тя прави това, като осигурява децентрализирани оракулски услуги, които гарантират, че всичко върви гладко. С тази си значима роля Chainlink се превърна в ключова част от криптопространството.
През последните 30 дни цената на Chainlink се покачи от $14 на $19.4. Пазарната ѝ капитализация също се увеличи от $8.46 милиарда на $11.04 милиарда. Не само това, но и техническият анализ на Chainlink показва бичи знаци, тъй като се търгува над 100- и 200-дневните си ЕМА. Поради това експертите прогнозират, че Chainlink ще се превърне в добра криптовалута за покупка, като стойността ѝ ще се покачи до $25.55 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Polkadot (DOT)

Polkadot (DOT) е многоверижна мрежа, която набляга на връзката между веригите. Токенът DOT захранва тази мрежа, като дава възможност за свързване на различни блокчейн вериги. През последния месец цената на Polkadot се повиши от $6.94 до $9.9. Междувременно пазарната му капитализация също нарасна от $9.04 милиарда на $12.7 милиарда. Понастоящем Polkadot се търгува над своите 50- и 100-дневни ЕМА – добър знак за нейното бъдеще. В резултат на това пазарните анализатори са уверени, че Polkadot може скоро да се покачи до $10.50.

Кой е най-добрият начин за начинаещи да купуват криптовалути?

За тези, които са нови на крипто сцената, начинът, по който купуват монетите си, е сериозно решение. Колкото по-лесен е за използване, толкова по-добре за начинаещите. Един от най-добрите начини е да преминете през борса за криптовалути. Coinbase, Binance и Kraken са платформи, които предлагат инструкции стъпка по стъпка за това как да направите първата си покупка.

Друга добра възможност е чрез крипто портфейли. Портфейли като Exodus, Trust Wallet и Atomic Wallet също позволяват на потребителите да купуват криптовалути директно в техните приложения.

Можете също така да получите достъп до предварителни продажби, които са чудесна възможност за закупуване на обещаващ проект на ранен етап. През този период проектите предлагат родни токени с отстъпка. Вземете например KangaMoon; можете да започнете да печелите KANG само като закупите един токен и разпространите информация за него в социалните медии. При тази предварителна продажба е в сила и 10% бонус за всяка покупка.

Какво трябва да търсите в една криптовалута?

Да решите коя криптовалута да купите не е лесна задача. Има толкова много неща, които трябва да се вземат под внимание, а предпочитанията, поносимостта към риск и инвестиционните цели на всеки са различни.

Някои от ключовите концепции, които според анализаторите са важни при оценката на криптовалутите:

Функционалност

Проверете как се използва криптовалутата и с какви технологии разполага. Някои монети решават проблеми от реалния свят; други работят в блокчейн. Колкото повече полезност има, толкова по-добра криптовалута за покупка е тя.

Екип и общност

Динамичният и силен екип е от съществено значение за успеха на дадена криптовалута. Уверете се, че сте проучили миналото на екипите за разработка, преди да инвестирате пари. Силното чувство за общност също може да направи чудеса за стойността на криптовалутата, така че търсете такава с активна общност.

Партньорства

Свързването с големи корпорации или работата с други хора от бранша може да увеличи легитимността и последователността на дадена криптовалута. Стойността и репутацията на криптовалутата се влияят от всички отчетени сътрудничества.

Пазарна капитализация и ликвидност

Пазарната капитализация е колко струва цялата криптовалута, независимо дали е голяма или малка. Изразява каква е нейната сила на пазара. Например KangaMoon има пазарна капитализация от $7.5 милиона, което означава, че се нуждае от много по-малко нови средства, за да може стойността ѝ да се покачи.

Пътна карта и бъдещи разработки

Оценете пътната карта на криптовалутата за бъдещето. Прозрачната пътна карта с непрекъснато развитие показва ангажираност с напредъка.

Заключение

В заключение, работата със сектора на криптовалутите може да бъде истинско главоболие за обикновения човек. Има толкова много неща, които трябва да се разберат, и много фактори, които влияят върху успеха на дадена монета

Този списък дава известна представа за това какво може да бъде бъдещето на крипто проекти като KangaMoon. Ако се интересувате, регистрирайте се по-долу и не пропускайте тази уникална възможност.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.