НАЧАЛО Прессъобщения

В търсене на 20X възвръщаемост притежателите на Aave (AAVE) и Uniswap (UNI) обмислят инвестиции в Kelexo (KLXO): Предпродажбата ще се развихри, твърдят анализатори

25.03.2024 15:19 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
В търсене на 20X възвръщаемост притежателите на Aave (AAVE) и Uniswap (UNI) обмислят инвестиции в Kelexo (KLXO): Предпродажбата ще се развихри, твърдят анализатори

Крайно време е инвеститорите да променят подхода си към пазара. Изглежда, че много от тях са били пометени по време на върха на бичи серията и сега изглеждат забавени.

За да си стъпят на краката, те трябва да оценят своите позиции и стратегии. Тази статия подпомага инвеститорите в обмислянето на стратегията им за постигане на добра възвръщаемост. Фокусът е и върху преглед на Kelexo (KLXO), който позволява на читателите да разберат и да се чувстват комфортно на пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Aave (AAVE) се възстановява, но…

Aave (AAVE) е крипто проект, който създава несеквестируеми пазари на ликвидност, от които потребителите могат да се възползват. Той е описан като паричен пазар, базиран на Ethereum (ETH), който позволява достъп до множество активи. Aave (AAVE) може и да не е толкова популярен, колкото беше преди, но подобрява цената си.

Aave (AAVE) регистрира умерен спад в сравнение с преди седмица, възлизащ на около 4%. Към момента на писане на статията алткойнът се търгува на цена от $121. Това е все пак с 21% по-добре в сравнение с миналия месец.

Uniswap (UNI) отново на върха?

Uniswap (UNI) е базиран на Ethereum (ETH) криптообмен и мрежа. Тя е петото по големина приложение в мрежата на ETH с невероятен среден обем на транзакциите. Uniswap (UNI) е по-популярен като обмен, но има много приложения, включително при изграждането на dApps.

Към момента на писане на статията Uniswap (UNI) започва да се връща нагоре. Сега стойността на Uniswap (UNI) е около $11.76 за токен. Тя не се е възстановила напълно от спада от миналата седмица, тъй като е с 5% по-ниска в сравнение с преди 7 дни.

Kelexo (KLXO) расте по време на предварителните продажби

Aave (AAVE) отбеляза добро възстановяване, но остава спорна сред инвеститорите. Uniswap (UNI) не е завършила пълния обрат, но може да го направи съвсем скоро. Дори и с тези добри перспективи, Kelexo (KLXO) все още е по-добрият избор.

Kelexo (KLXO) е децентрализиран пазар за ликвидност от типа “peer-to-peer”. Потребителите могат да внасят пари в Kelexo (KLXO) и да получават фиксиран пасивен доход. Те могат също така да заемат средства от Kelexo (KLXO) при много гъвкави условия. Това е най-прозрачната платформа за отпускане на заеми на пазара.

Тя се отличава с напълно децентрализирания си модел, който е един от малкото в индустрията. Това означава, че притежателите на токени могат да участват в управлението. Тя има и уникални функции като услугата за размяна на монети на уебсайта, която позволява размяна без комисиона.

Транзакциите в платформата също така са бързи. Макар че е в предварителна продажба, тя се покачва бързо. Повече инвеститори вече са закупили токена и наблюдателите очакват още повече. Монетата е във втория етап на предварителна си продажба, като се продава за $0.05, така че все още има възможности за покупка на Kelexo (KLXO).

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 11:20 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.