НАЧАЛО Други

Туристически платформи приемат BTC, LTC, ETH, BCC, DASH за разплащане

ЮЛИ. 2, 2018 08:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Туристически платформи приемат BTC, LTC, ETH, BCC, DASH за разплащане

Онлайн платформа за резервации за пътувания Expedia тамън потвърди, че вече няма да приемат Битойн за плащане.Expedia са подкрепяли Bitcoin като опция за плащане от юни 2014 г., но са спрели опцията от 10-ти юни. Това оставя няколко платформи за резервации за пътувания, които подкрепят крипто ентусиасти, които използват Биткойн, Биткойн КЕш, Dash и Litecoin за полети.


aBitSky


Сайт за резервиране на самолтени билети, който се фокусира върху плащания с Биткойн за евтини полети в Европа, Азия и Африка.


airBaltic


Латвийският превозвач използва BitPay за обработка на Биткойн плащания. Авиокомпанията започна да приема Биткойн през 2014 г. и стана първата в света, която направи това. Тя заплаща такса "миньор" за всяко плащане.


AirTreks


Платформата за резервации за пътувания предлага световни оферти и международни полети с множество спирки за да максимизират стойността и разнообразието. Компанията подпомага пътниците при планирането на сложни маршрути (с до 25 спирки), включително бизнес класа и първа класа.


BTCtrip.com


Онлайн туристическа агенция приема плащания в Биткойн , Litecoin и Dash. Биткойн плащанията могат да се извършват чрез BitPay и GoCoin, докато плащанията с Litecoin и Dash се извършват чрез GoCoin.


CheapAir.com 


Американският уебсайт за първи път започна да приема Биткойн за пътувания през 2013 година. Cheapair използва Coinbase за обработка на плащанията и позволява на клиентите да резервират самолетни билети, хотели и автомобили под наем с Биткойн. През май платформата стана първата онлайн туристическа агенция в света, която прие Биткойн  Кеш , Litecoin и Dash . Плащанията с крипто за момента се обработват от GoCoin.


CheapAir


в момента е единствената онлайн туристическа агенция в САЩ, която ви позволява да купувате полети с Bitcoin. Изпълнителният директор Джеф Клей стартира платформата през 1989 г. от стаята си в колежа, след като получи курс за катастрофи в авиокомпанията, докато планира пътуване с туризъм през Европа по бюджет на студент. "Нашите крипто клиенти са склонни да говорят много за това, което искат, нещо, което много ценим", каза той. "През последните шест месеца сме свидетели на огромен скок в броя на клиентите, търсещи алтернативни валути, затова работихме усилено, за да интегрираме най-търсените три."Destinia.com 


Испанската онлайн туристическа агенция приема Биткойн за полети, хотели и автомобили под наем. Всички онлайн предложения на Destinia® могат да бъдат закупени в Биткойн, с изключение на някои хотели, които приемат само плащания на рецепцията и определени полети, където авиокомпанията ще приема плащания само с кредитни карти.


Surf Air


Базираната в Калифорния авиокомпания, предлагаща полети в Калифорния, Тексас и Европа, приема Биткойн, Litecoin и Етериум. Можете да чартирате полет отвсякъде, като използвате някоя от трите криптовалути. Компанията предлага месечни приходи за неограничен брой пътувания в Калифорния и Тексас ($ 2,450.00), неограничени пътувания в САЩ ($ 2,950.00), неограничени пътувания в Европа (£ 3,150) и неограничени глобални пътувания ($ 6,000).

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Илон Мъск струва 861 милиарда Dogecoin (DOGE)

Докато Илон Мъск се надява тези пари да са достатъчни, за да стигнем до Марс, някои от DOGE общността мечтаят меме криптовалутата да стане валутата на червената планета в бъдеще.Илон Мъск е на стойнос...
ОКТ. 16, 2021 17:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

5 съвета за висока продуктивност от Career Show

Постигането на висока продуктивност на работа обаче често се оказва сериозно предизвикателство. Нерядко задачите, които сме си поставили в началото на деня, не само че не намаляват, а дори се увеличав...
ОКТ. 16, 2021 12:14 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бившата звезда на UFC Хабиб Нурмагомедов става представител на криптовалута

В съобщение, публикувано в профила му в Instagram, Нурмагомедов описва GMT като "най-напредналия токен в света".Той продължи да сравнява блокчейн с интернет, прогнозирайки, че блокчейн и Биткойн ще из...
ОКТ. 16, 2021 15:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Steam забраняват блокчейн игрите и NFT

Steam, популярна услуга за дигитално разпространение на видеоигри, управлявана от Valve, се насочи към това да изчисти всички игри, които включват незаменими токени (NFT) или криптовалути, съобщава NM...
ОКТ. 16, 2021 21:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света