НАЧАЛО Прессъобщения

Търговия с криптовалути за начинаещи: Кои криптовалути са добра покупка в момента

септември 25, 2023 17:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търговия с криптовалути за начинаещи: Кои криптовалути са добра покупка в момента

Uniswap и Filecoin набират скорост, докато VC Spectra се покачва: Открийте най-добрите криптовалути, в които може да инвестират начинаещите!

Uniswap (UNI) наскоро отбеляза увеличен брой потребители, а Filecoin (FIL) подобри своята мрежа за съхранение. Докато подобряването на мрежата на Filecoin доведе до рязък ръст на цената му, пазарът в момента очаква ценови ръст при Uniswap поради нарастващата му потребителска база.

Междувременно VC Spectra (SCPT), новият токен на DeFi, продължава да расте, като в момента реализира впечатляващата възвръщаемост от 312,5%.

Тези събития превърнаха тези токени в най-добрите избори за начинаещи крипто ентусиасти. А сега нека се погледнем към по-подробни детайли на проектите, което според мнозина им дава преднина.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Прогноза за цената на Uniswap, тъй като мрежата на проекта се разраства с нови потребители

Uniswap (UNI), водещата децентрализирана борса (DEX), преживя вълна от нови потребители към мрежата през последните седмици. Данните от веригата, събрани от Santiment, показват, че на 19 септември 2023 г. са създадени 444 нови адреса на UNI портфейли, което е най-високото ниво от два месеца насам. Те също така разкриха, че дневните активни адреси на Uniswap (UNI) са се увеличили до едномесечен връх от 884.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Този скок в активността на мрежата на Uniswap (UNI) предполага, че новите потребители на UNI не са просто пасивни притежатели на акаунти, а се включват активно в мрежата на Uniswap (UNI). В резултат на това се очаква увеличаването на активността в мрежата на Uniswap да повиши търсенето на основния роден токен на проекта – UNI, и да повиши цената му.

След тази актуализация пазарните анализатори прогнозират, че до октомври 2023 г. цената на Uniswap ще се повиши до $5.07.

Прогноза за цената на Filecoin след одобрената от общността цена на помпите FIP

На 10 септември 2023 г. общността на Filecoin (FIL) одобри Предложението за подобрение на Filecoin (FIP) 21. FIP 21 е предложение за въвеждане на нов алгоритъм на пазара за съхранение в мрежата на Filecoin (FIL). В резултат на това новият алгоритъм има за цел да подобри ефективността и справедливостта на съхранението на Filecoin (FIL).
След одобрението на FIP цената на Filecoin (FIL) започна да набира скорост. Между 10 септември и 21 септември 2023 г. цената на токена се повиши с 9%, като нарасна от $3.083 на $3.363. При този темп експертите формират бича прогноза за цената на Filecoin.

Благодарение на подобряващата се мрежа за съхранение на Filecoin (FIL), експертите прогнозират, че FIL ще придобие огромна тяга през следващите седмици. В резултат на това прогнозата за цената на Filecoin показва, че до октомври 2023 г. тя може да достигне $5.52.

VC Spectra (SPCT) достигна безпрецедентен ценови скок: Очертава ли се като най-добрия DeFi токен?

VC Spectra (SPCT) породи вълнение като децентрализиран протокол за управление на активи и платформа за търговия, предлагайки на инвеститорите сигурен, прозрачен и потенциално печеливш подход за управление на техните активи.

Фокусирайки се стратегически върху проекти на ранен етап в сферата на блокчейн и финтех, VC Spectra (SPCT) гарантира на своите потребители възможността да реализират огромна възвръщаемост при малък риск.

Пътуването на VC Spectra (SPCT) започна с впечатляваща частна предварителна продажба, която генерира капитал от $2.4 милиона. След дебюта си на публична предварителна продажба токенът се покачи със забележителните 312.5%, надминавайки всички очаквания.
Първоначално оценен само на $0.008 по време на Етап 1 на предварителната продажба, VC Spectra (SPCT) вече е в Етап 3, с продажна цена от $0.033. И това не е всичко!

С напредването на предварителната продажба VC Spectra (SPCT) се подготвя за още един впечатляващ скок на цената от 142.42% преди края на предварителната продажба. VC Spectra (SPCT) планира да достигне $0.08, когато приключи предварителната му продажба.

С този темп пазарните експерти прогнозират, че VC Spectra (SPCT) има 1,000х потенциал, което я прави топ криптовалута за покупка сега!

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 9, 2023 22:01 6 мин. четене

Пропуснали сте скока на Maker (MKR)? Този бъдещ крипто скъпоценен камък може да е добра възможност

Maker (MKR) наскоро демонстрира забележителен скок, привличайки вниманието на инвеститорите.

декември 9, 2023 15:00 3 мин. четене

3 причини, поради които eToro и Pullix могат да доминират в търговията с криптовалути на дребно

eToro е една от най-големите финтех компании в света, с над 20 милиона потребители и общ обем на търговията от над $1 трилион. За разлика от нея Pullix е перспективна платформа за търговия, която използва блокчейн технология.

декември 9, 2023 13:00 3 мин. четене

Криптовалути, които набират инерция през декември 2023 г.

През 2023 г. три криптовалути – VC Spectra (SPCT), Filecoin (FIL) и Polkadot (DOT) – показаха образцово представяне в сферата на дигиталните активи.

декември 9, 2023 11:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.