НАЧАЛО Прессъобщения

От търговия към инвестиране: Инвеститорите се обръщат към предпродажбата на Kelexo (KLXO) за потенциална 20Х великденска възвръщаемост

01.04.2024 14:01 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
От търговия към инвестиране: Инвеститорите се обръщат към предпродажбата на Kelexo (KLXO) за потенциална 20Х великденска възвръщаемост

Разглеждайки настоящата крипто сцена, се виждат два проекта на върха на списъка на всеки инвеститор са Uniswap (UNI) и Aave (AAVE), които привлякоха инвеститорите с превъзходните си DeFi решения.

Въпреки това, с нарастващия интерес към децентрализираните финанси, някои прозорливи инвеститори са привлечени към предварителната продажба на Kelexo (KLXO), примамени от потенциала за високи печалби.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тук ще обсъдим прехода от търговия към инвестиране и защо предварителната продажба на Kelexo (KLXO). се превърна в тема, за която се говори в индустрията, давайки печалби, които умножават 20 пъти първоначалната инвестиция.

Uniswap (UNI): Пионерска децентрализирана борса

Uniswap (UNI) е една от онези децентрализирани борси, които са в крак с размяната на всякакви токени в мрежата на Ethereum. Тя е проектирана като протокол за автоматична ликвидност и дава награди за предоставяне на ликвидност, която позволява незабавна търговия на известна цена. Uniswap (UNI) се счита за DeFi токен и за една от критичните инфраструктури в рамките на своята екосистема в стандарта за класификация на дигиталните активи на CoinDesk.

От създаването си досега Uniswap (UNI) показва отлични резултати и успява да се справи с по-широкия бичи поход на крипто пазара. Тази криптовалута показа голям потенциал за високи стойности, като през май 2021 г. достигна $45. И дори в рамките на възходите и паденията на пазара, тя се запази като една от крепостите на DeFi сектора, гарантирайки, че нейните клиенти се радват на достъп до децентрализирана търговия.

Aave (AAVE): Децентрализирано кредитиране

Aave (AAVE) е една от първоначалните платформи за вземане и отпускане на заеми, които функционират чрез своя роден токен. Потребителите на DeFi услуги могат да дават заеми, заеми с лихва или дори всякакви активи срещу лихва за всички видове криптовалути без участието на трети страни.

Разпространен за първи път чрез ICO събитие, проведено през ноември 2017 г., токенът на Aave (AAVE) претърпя подмяна през 2020 г. По-ранната версия на токена беше LEND. Нейният модел на управление на токена предоставя на потребителите правото да имат глас в решенията на протокола. Въпреки че е уязвим на ценови колебания, Aave (AAVE) показа сила и нарастващ успех, за да достигне $638 през май 2021 г. Aave (AAVE) е първокласен проект, който продължава да привлича инвеститорски капитал в търсене на децентрализирано решение за кредитиране.

Kelexo (KLXO) предлага потенциал за 20Х печалба в предпродажбата

С продължаващата предварителна продажба и наблюдавайки огромен успех във втория етап, Kelexo (KLXO) дава възможност на потенциалните инвеститори да се присъединят към водещата и революционна Web3 платформа от следващо поколение, която оформя пространството за кредитиране.

Платформата Kelexo (KLXO) работи по децентрализиран начин, който елиминира всички посредници и гарантира на своите потребители безпроблемен процес на вземане и отпускане на заеми в платформата.

Тази платформа за отпускане на заеми е определила цена за токените по време на предварителната продажба от $0.05 за токен и като се има предвид, че общото предлагане е едва 440 милиона, това предоставя на инвеститорите в предварителната продажба на Kelexo (KLXO) изключителна възможност за покупка, тъй като те ще видят скок на цената още от самото начало.

Всичко това, заедно с концепцията на Kelexo (KLXO) за прозрачност, сигурност и ръководено от общността управление, ги превръща в блестящ представител, достоен за включване в списъците с проектите, имащи потенциал за бъдещо развитие. Kelexo (KLXO) прави това възможно благодарение на настоящото ниво на сложност в индустрията на криптовалутите.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.