НАЧАЛО Прессъобщения

Търговец продава всичките си Polygon притежания, тъй като MATIC падна със 75% от най-високата си стойност за всички времена, прехвърляйки капитал в Retik Finance (RETIK) след 20Х скок

27.05.2024 10:50 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търговец продава всичките си Polygon притежания, тъй като MATIC падна със 75% от най-високата си стойност за всички времена, прехвърляйки капитал в Retik Finance (RETIK) след 20Х скок

Известен трейдър направи смел ход, като продаде всичките си Polygon (MATIC) притежания и прехвърли капитала си в бързо поскъпващата Retik Finance (RETIK).

Това стратегическо решение идва в момент, когато MATIC е на 75% загуба от историческия си връх, докато RETIK се покачва изумително с 20Х след неотдавнашното си пускане на множество борси и Uniswap.

Retik Finance (RETIK) се противопоставя на пазарните тенденции с експлозивен растеж

Противопоставяйки се на настоящите пазарни тенденции, Retik Finance (RETIK) се превърна в отличник, привличайки вниманието както на търговците, така и на инвеститорите. От стартирането си RETIK токенът нарасна с 2,000%, надминавайки утвърдени криптовалути като Polygon (MATIC) и Cardano (ADA).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Този възход изстреля пазарната капитализация на Retik Finance до близо $3 милиарда при най-високата си стойност за всички времена, като токенът достигна впечатляващо ценово ниво от $3.

Предимството на Retik Finance: Иновативни DeFi решения

Двигател на успеха на Retik Finance е нейният иновативен набор от решения за децентрализирано финансиране (DeFi), предназначени да преодолеят пропастта между традиционните и дигиталните финанси. Начело на тези предложения са DeFi дебитните карти, които позволяват на потребителите безпроблемно да харчат криптовалутите си при всеки търговец, приемащ традиционни дебитни карти. Тази практическа функционалност значително увеличи достъпността и използваемостта на дигиталните активи. Освен това Retik Finance може да се похвали с многоверижен портфейл без попечителство, улесняващ сигурното съхранение, управление и транзакции в различни блокчейни. Платформата Retik Swap осигурява безпроблемен и сигурен обмен на токени в множество мрежи, като предлага на потребителите конкурентни цени и минимален слипидж.

Пионерско кредитиране с помощта на изкуствен интелект

Една от отличителните характеристики на Retik Finance е нейната платформа за peer-to-peer (P2P) кредитиране, задвижвана от AI – първата по рода си в индустрията. Използвайки усъвършенствани AI алгоритми, платформата оптимизира процеса на кредитиране, като гарантира ефективност, точност и сигурност. Тази иновация рационализира вземането и отпускането на заеми, като същевременно намалява рисковете от неизпълнение чрез цялостен анализ на данните и смарт съчетаване на кредитополучатели и кредитори.

Виртуални дебитни DeFi карти на Retik Finance: Промяна на правилата на играта

Като значимо постижение Retik Finance пусна своите виртуални дебитни DeFi карти предсрочно, предоставяйки ключов компонент на своята екосистема. Макар и в бета-версия, тези дебитни карти вече са достъпни за всички, като позволяват на потребителите да изпитат удобството на безпроблемното харчене на криптовалутите си в реалния свят.

Предимства на борсовите листвания на Retik Finance

Неотдавнашното пускане на Retik Finance на множество известни борси, включително Uniswap, MEXC, Bitmart, LBank, CoinW, Digifinex, Bitrue, P2PB2B, изигра ключова роля за бързия ѝ растеж и пазарна експозиция. Тези стратегически листвания осигуриха широка достъпност, ликвидност и стабилно определяне на цените, като допринесоха за стабилността и цялостния успех на токена.

Чрез листването си на реномирани централизирани борси (CEXs) като MEXC, LBank, Digifinex и Bitmart, Retik Finance получи достъп до разнообразна потребителска база, възползвайки се от функции като усъвършенствани инструменти за търговия, маржин търговия и фючърсни договори. Освен това тези платформи отдават приоритет на сигурността, като използват мерки като студено съхранение и портфейли с много подписи, за да защитят активите на потребителите.

Едновременно с това присъствието на Retik Finance на децентрализирани борси (DEX) като Uniswap допълнително затвърди позициите ѝ в екосистемата на DeFi. Моделът на Uniswap за автоматичен маркет мейкър (AMM) осигурява ликвидност и улеснява сделките с минимален слипидж, като предоставя на потребителите сигурно и децентрализирано изживяване при търговията.

Заключение

С развитието на пазара на криптовалути търговците и инвеститорите постоянно търсят обещаващи възможности. Впечатляващите резултати на Retik Finance и иновативните DeFi решения и стратегическите борсови листвания я позиционират като лидер в пространството. Със своите виртуални дебитни DeFi карти, които вече са налични в бета версия, платформа за кредитиране, задвижвана от изкуствен интелект, и солидни предложения на токени, Retik Finance е готова да революционизира начина, по който взаимодействаме с дигиталните активи. Тъй като трейдърите продължават да насочват фокуса си към проекти с реална функционалност и реални приложения, бъдещето на Retik Finance изглежда невероятно обещаващо.

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт:https://retik.com

Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf

Twitter: www.twitter.com/retikfinance

Telegram: www.t.me/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.