НАЧАЛО Прессъобщения

Търговец на меме монети “намери злато”: Само за три дни той спечели $2.7 милиона. Ще последват ли успешното представяне тези 5 монети?

01.06.2024 9:52 7 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търговец на меме монети “намери злато”: Само за три дни той спечели $2.7 милиона. Ще последват ли успешното представяне тези 5 монети?

Късметлия инвеститор в меме монети е натрупал огромна печалба от $2.7 милиона за три дни. Този търговец, наречен портфейл "0x303", е инвестирал $535,000, за да натрупа 6 милиарда монети $MAGA на 27 май според Lookonchain.

Инвеститорите се надяват да повторят подобен подвиг и с други монети на пазара на мемори монети. Ето 5 топ мем монети, които биха могли да предложат такава възвръщаемост през юни – KangaMoon, Book of Meme, Ordi, Shiba Inu и Dogwifhat. Тези меме монети са популярни и експертите ги виждат като следващите меме криптовалути, за които да внимавате през юни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


KangaMoon – най-интересната меме монета, която поражда вълнение, с прогноза за 50Х цена

KangaMoon (KANG) е нов проект за меме монети, който набра популярност на пазара на меме монети. Екосистемата KangaMoon е набрала $7,423,578,504 при предварителната продажба, като над 10,000 потребители са закупили токена.

Ранните инвеститори също така са генерирали 400% възвръщаемост, тъй като цената се е покачила от $0.0050 до $0.025. С над 32,000 членове на общността KangaMoon може да се похвали със стабилна екосистема. Като такава, анализаторите я избраха за една от меме монетите, които да наблюдаваме през юни.

За контекст, KangaMoon е революционна платформа, която изгражда жизнена общност за любителите на мемета. Платформата ще интегрира модела “игра за печалба” и модела “социална фантастика”, за да предостави на потребителите завладяващо гейминг изживяване. Според информацията, предоставена от разработчиците сигурността е гарантирана, тъй като смарт договор е одитиран. С тези две ключови функции потребителите могат да се включат в гейминг приключения и да печелят награди и възнаграждения.

За да увеличи ангажираността, преди няколко седмици KangaMoon си партнира с бота на Telegram RaidSharksbot. Активните участници във вълнуващия рейд имат шанса да спечелят месечна награда от $1,000. Екипът стартира и състезанието Kangameme, което награждава потребителите с $50 седмично. Съществува и програма за реферали, която потребителите могат да използват, за да печелят токена KANG.

Междувременно KangaMoon си осигури листването на BitMart, като CEX борсата ще листне KANG скоро като според екипа малко след това ще последват още централизирани борси (CEX) борси. В същото време двата популярни уебсайта за агрегиране на крипто данни, CoinMarketCap и CoinGecko, са листнали KANG. С масовото приемане на токена, анализаторите прогнозират 10x рали през юни. По този начин KANG вероятно ще се превърне в най-добрата меме монета на 2024 г.

Обемът на търговията с меме книгите се покачва с 89%

Book of Meme (BOME) е нещо повече от обикновена монета на пазара на меме монети. Тя е отличен проект, който е създаден, за да се хареса на ентусиастите на меме монети. Проектът Book of Meme има за цел да стартира неизменно хранилище за всички мемета в света. Също така Book of Meme има няколко иновативни принципа, които ръководят начина на управление на екосистемата.

Основната собствена валута е $BOME, която може да се използва в няколко блокчейна, като например Arweave и Solana. Book of Meme се ангажира с акта на децентрализация и иска да гарантира, че всички мемета са свободни от контрол.

Междувременно активността на пазара на BOME е впечатляваща през последните няколко седмици. Според статистиката на CoinMarketCap цената на Book of Meme е нараснала с над 1,400% през последната година. През изминалата седмица токенът е поскъпнал с 43%, тъй като крипто пазарът се накланя към биковете.

С нарастващата инерция, BOME вероятно ще установи подкрепа над $0.015 през юни, движение, което може да доведе до повторно тестване на цената на Book of Meme на границата от $0.02. Всички ключови пазарни индикатори на BOME, като например индексът на относителната сила (RSI) и експоненциалната пълзяща средна (EMA), сочат към бичи рали. Като такава, тя е една от монетите на меме, които да наблюдавате през юни.

Големи акумулации от стран на китове, което насочва цената на Ordi към границата при $70

Ordi е BRC-20 монета, която привлече огромно внимание на пазара на меме монети. Тя е пусната в обращение през март 2023 г. и е интегрирана в блокчейна на Биткойн. Като първи BRC-20 токен, протоколът на Ordinals се използва за вграждане на данни директно върху сатоши. Ordinals могат да се използват и за дигитални колекционерски предмети. Те могат да представляват уникални и редки предмети, които не могат да бъдат дублирани.

По отношение на пазарното представяне, Орди е една от най-добрите меме монети, които зашеметиха пазара през първото тримесечие. От по-малко от $20 през декември 2023 г. цената на Ordi се повиши до исторически максимум от $96.17 през март. Въпреки това Ordi не успя да пробие границата от $100. Но с предстоящия алткойн сезон, съчетан с одобрението на ETF Ethereum, Ordi може да преодолее ключовото ниво на съпротива през юни.

Последните данни от CoinMarketCap показват, че обемът на търговията с Ordi е в масово рали. Тази нарастваща пазарна активност може да доведе до надхвърляне на цената над $70 през следващите дни. Междувременно пазарните настроения на Ordi са бичи. По този начин прогнозите на повечето анализатори за цената на Ordi са в диапазона от $100 за юни.

Прогноза за цената на Shiba Inu: Възможна ли е цена от $0.001 през юни?

Shiba Inu (SHIB) е топ меме монета, която беше пусната от Ryoshi. Подобно на Dogecoin и някои меме монети, Shiba Inu се основава на тема куче. Тя е наричана “убиец на Dogecoin” от много ентусиасти на мемо монети. Членовете на общността се наричат “ShibArmy” и отговарят за разработването.

Една от основните характеристики на Shiba Inu е дефлационният механизъм. През последните няколко седмици темпът на изгаряне на токена SHIB рязко нарасна и анализаторите смятат, че това скоро ще предизвика рали. Данните от Shibburn показват, че през последната седмица темпът на изгаряне на токени е скочил с над 600%. Този процес на изгаряне намалява предлагането в обращение и повишава цената.

Също така, в екосистемата на Shiba Inu се наблюдава повишена активност в нейната мрежа Shibarium. Shibariumscan отчита над 60% скок в обема на транзакциите, тъй като интересът към токена продължава да расте. По данни на CoinMarketCap цената на Shiba Inu се е повишила с 201% през последните 12 месеца и с 5% през последните 30 дни. С нарастващия интерес към Shiba Inu експертите смятат, че пазарната капитализация на Shiba Inu ще достигне $20 милиарда през юни. Пазарните нагласи на Shiba Inu са бичи и инвеститорите смятат, че цената може да достигне $0.000050 през юни.

Прогноза за цената на Dogwifhat: Може ли да достигне $10 до третото тримесечие?

Dogwifhat (WIF) е един от закъснелите участници в пространството на меме монетите. Тя беше пусната на пазара през ноември 2023 г., но вече отбеляза забележителен успех много месеци по-късно. Благодарение на своята жизнена общност тя се издигна до една от водещите мем монети на целия пазар.

Дори и без определена функционална употреба, монетата Dogwifhat се представя добре през последните седмици. Според пазарните статистики цената на Dogwifhat е нараснала с 21% през последния месец и с 20% през последната седмица. Популярният криптоаналитик капитан Faibik смята, че цената на Dogwifhat е излязла от симетричен триъгълник след 80 дни консолидация. По този начин предстои солидно 80-90% бичо рали.

Междувременно обемът на търговията и пазарната капитализация на Dogwifhat рязко нарастват. Тази нарастваща пазарна активност би могла да доведе до това монетата да установи подкрепа на границата от $3.50 през следващите дни. След като вече достигна ATH при $4.85 по-рано през годината, анализаторите смятат, че следващото рали може да изтласка цената до $5 през юни и $10 преди края на третото тримесечие. По този начин Dogwifhat е една от меме монетите титани, които трябва да се следят през следващите седмици.

Заключение

Тъй като пазарът на меме монети е свидетел на масово приемане, горепосочените монети вероятно ще станат свидетели на още по-голямо приемане през следващите седмици. Поради това сега може би е най-подходящият момент да инвестирате в тях. С наближаването на листването на KangaMoons токенът KANG може да се превърне в най-горещата меме монета на 2024 г. през юни.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Нови и обещаващи криптовалути, които да следите този уикенд

Проследяването на всички криптовалути, налични на пазара, само по себе си може да бъде работа на пълен работен ден.

21.06.2024 13:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.