НАЧАЛО Прессъобщения

Търговец от eBay оприличава Pushd (PUSHD) като крипто PayPal, докато притежатели на Solana (SOL) и Ethereum (ETH) наблюдават предварителната продажба на проекта

13.02.2024 12:57 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търговец от eBay оприличава Pushd (PUSHD) като крипто PayPal, докато притежатели на Solana (SOL) и Ethereum (ETH) наблюдават предварителната продажба на проекта

Търговец от eBay оприличава Pushd (PUSHD) като крипто PayPal, докато притежатели на Solana (SOL) и Ethereum (ETH) наблюдават предварителната продажба на проекта

Тъй като търговец от eBay разглежда Pushd (PUSHD) като крипто еквивалент на PayPal, все повече притежатели на Solana (SOL) и Ethereum (ETH) наблюдават предварителната продажба, привлечени от потенциала ѝ да революционизира онлайн плащанията.

Това сравнение с PayPal подчертава амбицията на Pushd (PUSHD) да рационализира транзакциите в електронната търговия. В тази статия може да потърсите факторите, които правят Pushd (PUSHD) привлекателно предложение за интегриране на криптовалутата в ежедневното онлайн пазаруване.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Гигантите в електронната търговия обръщат внимание

Тъй като Pushd (PUSHD) продължава да набира скорост, се правят сравнения между Pushd (PUSHD) и PayPal, и как новият проекта може да направи революция в онлайн плащанията, докато някои ветерани в електронната търговия на платформата eBay, забелязват това.

Сравнението с PayPal подчертава потенциала на Pushd (PUSHD) да промени начина, по който се извършват транзакциите онлайн, като този път се използват прозрачността и сигурността, присъщи на блокчейн технологията. Докато PayPal не следва децентрализиран път, Pushd (PUSHD) показва по-голям потенциал с ниските си такси и липсата на досадни KYC проверки.

Подкрепа на общността на Solana (SOL) и Ethereum (ETH)

След силната 2023 г., цената на Solana (SOL) се бори да пробие над прага от $110 през тази година. През януари имаше кратко рали, но то срещна съпротива и последващ спад на цената. Освен това в миналото Solana (SOL) е имала някои прекъсвания на работата на мрежата, което поражда опасения относно нейната мащабируемост и надеждност. Инвеститорите от общностите на Solana (SOL) и Ethereum (ETH), известни с подкрепата си за проекти, които разширяват границите на блокчейн технологията, са все по-привлечени от предварителната продажба на Pushd (PUSHD).

Както притежателите на Solana (SOL), така и на Ethereum (ETH) оценяват значението на мащабируемостта, скоростта и намалените разходи за транзакции в електронната търговия, гледайки на Pushd (PUSHD) като платформа, която въплъщава тези основни характеристики, въвеждайки ниво на децентрализация, невиждано досега в онлайн търговията на дребно.

Pushd (PUSHD) е на път да предефинира електронната търговия?

Pushd (PUSHD) се отличава на конкурентния пазар на електронната търговия със своя децентрализиран модел, който намалява оперативните разходи и повишава автономността на потребителите. Неговите характеристики като незабавни крипто плащания и прозрачна структура на управление дават на Pushd (PUSHD) конкурентно предимство, което привлича широк спектър от потребители и поставя нов стандарт за онлайн пазарите.

Ентусиазмът по отношение на предварителната продажба на Pushd (PUSHD) сред инвеститорите в Solana (SOL) и Ethereum (ETH) не е свързан само с потенциалната финансова възвръщаемост, а и с това, че са част от платформа, която може да предефинира пейзажа на електронната търговия.

Като предлага децентрализирана алтернатива на традиционното онлайн пазаруване, Pushd (PUSHD) може да се позиционира като “крипто PayPal”, обещавайки бъдеще, в което блокчейн технологията е неразделна част от потребителските транзакции, повишавайки доверието и ефективността на купувачите и продавачите.

С цена от само $0.094 в петия етап на предварителната продажба, инвеститорите се насочват към Pushd (PUSHD) токените.

Научете повече за предварителната продажба на PUSHD, като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт обяснява защо предварителната продажба на Pushd (PUSHD) е такъв хит и защо притежателите на Polkadot (DOT) и Dai (DAI) я харесват толкова много

Нарастващият интерес към криптовалутите е част от по-широка тенденция към дигитални финанси, която поставя под въпрос традиционните финансови системи и предлага нови начини за извършване на транзакции и управление на активи.

25.02.2024 10:10 3 мин. четене

Bitcoin (BTC) проби $50,000, Ethereum (ETH) се покачва с над 9%, Pullix (PLX) се подготвя за 100x, предлагайки нова платформа за търговия 

Наскоро Биткойн (BTC) породи доста вълнение в сектора след като надхвърли границата от $50,000, Етериум (ETH) отбеляза 9% увеличение, а Pullix се повиши с 250% по време на предварителната си продажба. 

25.02.2024 10:05 4 мин. четене

ПСЖ става валидатор на Chiliz (CHZ), KangaMoon (KANG) иска да предефинира пазара на меме монети; Polygon (MATIC) може да достигне $1.73

Пари Сен Жермен (ПСЖ) стъпи в блокчейн сектора, като стана валидатор на веригата на Chiliz (CHZ). От друга страна, KangaMoon (KANG) се бори да предефинира меме монетите.

25.02.2024 9:05 3 мин. четене

Кои монети да наблюдавате преди халвинга на Биткойн през април – Списък на едни от най-добрите алткойни през 2024 г.

Първото и второто тримесечие на 2024 г. изглеждат обещаващи с идването на следващото халвинг събитие на Биткойн, насрочено за април.

25.02.2024 8:25 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.