НАЧАЛО Прессъобщения

Търговците на TRON (TRX) и Litecoin (LTC) очакват да видят дали DeeStream (DST) има 100Х потенциал: Bitcoin (BTC) счупи рекорд

16.03.2024 1:03 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търговците на TRON (TRX) и Litecoin (LTC) очакват да видят дали DeeStream (DST) има 100Х потенциал: Bitcoin (BTC) счупи рекорд

На фона на много нестабилния пейзаж на крипто търговията, инвеститорите в TRON (TRX) и Litecoin (LTC) сега са фокусирани върху DeeStream (DST) и неговото развитие, като същевременно са нащрек за рекордите, които Bitcoin (BTC) чупи.

Е, някои от утвърдените криптовалути преобърнаха много пазарни колебания и накараха водещите трейдъри да потърсят нови 100x възможности в този сектор, като например DeeStream (DST) в индустрията за видео съдържание.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


TRON (TRX): На фона на пазарните колебания

Текущата цена на TRON (TRX) е $0.1254, като 24-часовата загуба е 2%. Дългосрочната перспектива на TRON (TRX) все още е много обещаваща, като може да се похвали с ръст от над 90% на годишна база. Последната прогноза обаче предвижда, че до 20 март активът може да се сблъска с малко над 8% загуба, нещо, което определено кара трейдърите да са на ръба, наблюдавайки пазарните настроения и критичната зона на подкрепа.

Litecoin (LTC): Вълнения и прогнози

Litecoin (LTC) е много податлив на редовни пазарни промени в динамиката на цените. По отношение на предложената по-горе стабилност, краткосрочните прогнози за цената на Litecoin (LTC) варират значително. Changelly изглежда мисли в същата посока като прогнозира бичо развитие на цените с възможни спадове. Coincodex и Wallet Investor сочат повече или по-малко сходна краткосрочна перспектива, но имат значително различни дългосрочни прогнози. Докато Wallet Investor предвижда огромен спад на цените преди 2025 г.

Bitcoin (BTC): Рекордно рали и връщане назад

Цената на Биткойн, която се доближи до $74,000 при последното рали, отбеляза исторически постижения, придружени от впечатляващи печалби в цялата алткойн вселена. Скоро обаче последва движение, което доведе до достигане на $67,000 – рязко отстъпление – отличителен белег не само на волатилността на този пазар, но и на склонността на инвеститорите да се оттеглят по време на пиковите цени.

Въпреки това отстъпление, Bitcoin (BTC) остава като цяло бичи настроен поради институционалния интерес и очакванията около предстоящото халвинг събитие.

Възможност за предварителна продажба на DeeStream (DST) със 100Х потенциална възвръщаемост

DeeStream (DST) е огромна възможност за трансформиране на видео стрийминг сектора чрез блокчейн платформата на проекта, позволяваща прозрачност и незабавни плащания. DeeStream (DST), която в момента е във втория си етап на предварителна продажба, продава токените си само за $0.055 всеки, което се смята за възможност за инвеститорите, които търсят стойност от стрийминг индустрията на стойност $160,55 милиарда.

Позиционирана на върха на иновациите в областта на бизнес стрийминга, DeeStream (DST) показва как блокчейн решенията биха могли да революционизират сферата, обслужвайки по-добро потребителско изживяване и ангажираност на общността. Но тъй като търговците се движат от една страна на друга със спада и скока на пазарните цени на утвърдените монети и възможностите, които възникват с текущата предварителна продажба на Deestream, стратегическото позициониране остава важно.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.