НАЧАЛО Прессъобщения

Търговците на Chainlink и BNB залагат много на Pushd, прогнозирайки нова ера на електронната търговия с 10Х по-голям потенциал

27.03.2024 14:37 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търговците на Chainlink и BNB залагат много на Pushd, прогнозирайки нова ера на електронната търговия с 10Х по-голям потенциал

Разказът за криптовалутите и блокчейн технологиите непрекъснато се развива, повлиян от развитието на пазара, технологичните пробиви и обществените тенденции.

Трейдърите от секторите Chainlink (LINK) и Binance Coin (BNB) правят значителни залози на Pushd (PUSHD), прогнозирайки настъпването на нова ера в електронната търговия, белязана от потенциален 10Х ръст.

Тази оптимистична перспектива се подхранва от иновативния подход на Pushd (PUSHD) за интегриране на блокчейн технологията с онлайн търговията на дребно, което предполага трансформиращо въздействие върху начина, по който се купуват и продават продукти онлайн.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


С напредването на предварителната продажба на Pushd (PUSHD) платформата може да е готова да предефинира пейзажа на електронната търговия, предлагайки на търговците и потребителите поглед към бъдещето на децентрализираната търговия на дребно.

Chainlink (LINK) укрепва смарт договорите

Chainlink (LINK), като децентрализирана оракулска мрежа, играе решаваща роля за надеждното изпълнение на смарт договорите, като ги свързва с точни данни в реално време от външния свят. Търговците на Chainlink (LINK), които разбират значението на сигурните и функционални смарт договори в блокчейн приложенията, са особено оптимистично настроени относно използването на технологията от Pushd (PUSHD). Те залагат много на способността на платформата да интегрира оракулските услуги на Chainlink (LINK), предвиждайки нова ера на електронната търговия, която е не само децентрализирана, но и безпроблемно свързана с данни и събития от реалния свят.

Binance Coin (BNB) е двигател на бъдещето на децентрализираните приложения

Binance Coin (BNB), която заема централно място във функционалността и операциите на екосистемата Binance, поддържа широк спектър от приложения и проекти в блокчейн пространството. Търговците на Binance Coin (BNB), свикнали да инвестират в предприятия, които разширяват обхвата и въздействието на децентрализираните технологии, виждат Pushd (PUSHD) като обещаваща възможност. Те са привлечени от амбициозната цел на платформата да промени формата на електронната търговия, използвайки блокчейн за подобряване на потребителското изживяване, намаляване на разходите и увеличаване на прозрачността.

Pushd (PUSHD) е на път да преосмисли онлайн пазаруването

Значителните инвестиции от общностите на Chainlink (LINK) и Binance Coin (BNB) в Pushd (PUSHD) отразяват силната вяра в потенциала на платформата да предефинира онлайн пазаруването. Като прогнозират нова ера на електронната търговия с 10Х по-голям потенциал, тези търговци не просто залагат на успеха на Pushd (PUSHD); те подкрепят визия за бъдещето, в която блокчейн технологията трансформира пейзажа на електронната търговия, правейки я по-достъпна, ефективна и свързана от всякога.

Не пропускайте влака на Pushd (PUSHD)! Предварителната продажба на етап шест предлага вход за минималната цена от $0.125. Експертите прогнозират потенциален ръст от 10Х до ноември. Това може да бъде солидна ранна инвестиция за тези, които търсят висока възвръщаемост в рамките на процъфтяващия Web3 пазар.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd (PUSHD), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.