НАЧАЛО Прессъобщения

Търговците на Avalanche (AVAX) и Dogecoin (DOGE) очакват 20X печалби в предварителната продажба на DeeStream (DST)

03.03.2024 0:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търговците на Avalanche (AVAX) и Dogecoin (DOGE) очакват 20X печалби в предварителната продажба на DeeStream (DST)

Навлизаме в пазарната динамика около Avalanche (AVAX) и Dogecoin (DOGE), като разглеждаме поведението на техните инвеститори на фона на преобладаващите бичи настроения на пазара.

По-конкретно, изследваме факторите, обуславящи нарастващия инвеститорски интерес към предварителната продажба на DeeStream (DST), иновативна децентрализирана платформа за стрийминг. Освен това проучваме защо експертите обсъждат възможността за потенциални печалби до 20х.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Avalanche (AVAX) отчита спад в обема на търговията

Avalanche (AVAX) преживя забележително увеличение на стойността, като нарасна с над 16% през последната седмица. Въпреки това се наблюдава значително намаление на обема на търговията, като през последните няколко дни той е спаднал с почти 40%. Този спад в обема на търговията може да е сигнал за потенциален спад в цената, което предполага възможност за низходящи ценови движения през следващите месеци.

В отговор на тази пазарна динамика инвеститорите в Avalanche (AVAX) следят внимателно ситуацията. Някои инвеститори предпочитат да диверсифицират портфейлите си, като пренасочат инвестициите си към възможности като DeeStream (DST).

По-лошата ситуация за Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (DOGE) поскъпна с над 45% през изминалата седмица, като надхвърли границата от $0.1. Обемът на търговията му обаче претърпя по-сериозен спад от този на Avalanche (AVAX), като се срина с над 50% през последните няколко дни.

С очертаващия се натиск от страна на мечия пазар се очаква, че Dogecoin (DOGE) ще трябва да установи ниво на подкрепа около $0.1, за да достигне нови върхове през следващите месеци. В отговор на настоящите пазарни условия инвеститорите диверсифицират своите портфейли. Някои от тях пренасочват инвестициите си към DeeStream (DST), позовавайки се на потенциала за значителна възвръщаемост до 20х.

DeeStream (DST) решава общите проблеми, свързани с централизираните платформи за стрийминг

DeeStream (DST) е новаторска платформа за стрийминг, подобна на Kick и Twitch, но с децентрализиран модел, който овластява притежателите на токени. Позиционирана като първата Web3 платформа с напълно децентрализиран модел за стрийминг, DeeStream (DST) има значително предимство на един постоянно разширяващ се пазар.

Като възприема децентрализиран модел, DeeStream (DST) решава няколко проблема, свързани с централизираните платформи за стрийминг. Те включват по-ниски такси, незабавни тегления за потребителите и среда, в която стриймърите могат свободно да изразяват мнението си в рамките на законовите ограничения, без да се страхуват от забрана.

Платформата опростява процеса на присъединяване на стриймърите, като им позволява да попълнят прост формуляр и да споделят линк към канала си, за да могат феновете да се присъединят и да гледат. В допълнение към общите предимства стриймърите могат да печелят пари чрез подаръци, абонаменти и различни пакети.

Инвеститорите имат възможност да участват в етап 1 на предварителната продажба, която в момента е в ход с цена, определена на $0.04. Това представлява атрактивна възможност за инвеститорите, като се има предвид потенциалът за значителни печалби. Инвеститорите в предварителната продажба могат да получат дял от приходите от таксите, генерирани в платформата, пропорционално на притежаваните от тях дялове. Освен това притежателите на токени играят важна роля в ключови процеси на вземане на решения и могат да подават предложения за подобрения и усъвършенстване на платформата.

Макар че криптовалути като Avalanche (AVAX) и Dogecoin (DOGE) може да преживеят значителни ценови ръстове в бъдеще, DeeStream (DST) представлява алтернативна инвестиционна възможност с голям потенциал за растеж.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

12.04.2024 21:20 3 мин. четене

3 криптовалути за потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите: Pepe Coin (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Крипто пейзажът се очертава като динамичен сектор, което постоянно се разбърква с революционни иновации и обещаващи възможности.

12.04.2024 20:01 5 мин. четене

HugeWin: Играйте безопасно, играйте мащабно

Тъй като все повече фенове се присъединяват към кръглата маса на онлайн казината, много играчи са загрижени за тяхната сигурност и честността на игрите.

12.04.2024 17:55 4 мин. четене

Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са приети като основните дигитални активи в света на криптовалутите, известни със своята пионерска роля и пазарна доминация.

12.04.2024 14:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.