НАЧАЛО Прессъобщения

Turbo и Byte скачат с над 40%, подобна съдба очаква и Dogeverse?

28.05.2024 19:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Turbo и Byte скачат с над 40%, подобна съдба очаква и Dogeverse?

Популярните меме криптовалути Turbo и Byte демонстрираха впечатляващи ценови повишения през последните часове, повдигайки въпроса дали това може да бъде индикация за надигащ се интерес към целия сектор. 

Turbo скочи с над 50% само за последното денонощие и цели 5 пъти за седмицата. Byte пък реализира над 44% ръст за 24 часа. 

Тези забележителни движения съвпадат с новините, че хитовият проект Dogeverse вероятно ще финализира успешното си ICO в рамките на следващата седмица.

Посетете Dogeverse

Какви са пазарните изгледи на меме криптовалутите?

Последните данни показват рязко нарастване на общия търговски обем в индустрията на мемекойните – внушителен скок от 61.7% само за деня. Тази тенденция говори за сериозно повишен интерес и активност сред потребителите към шеговитите и често спекулативни криптоактиви.

Анализаторите посочват, че свиването на ICO периода при Dogeverse до по-малко от седмица ще катализира допълнително вниманието на инвеститорите към проекта. Един истински финал на предпродажбената фаза често предизвиква експлозивен интерес и покупки в последния момент.

Наред с Dogeverse, съществуват няколко други обещаващи имена като Pepe и Pooh, които също привличат погледите в момента. Те обаче вече реализираха солидни ценови печалби през последните дни, намалявайки донякъде потенциала им за бъдещ растеж в краткосрочен план.

Точно заради това крипто ентусиастите с апетит към високорискови, но потенциално печеливши спекулации все повече се фокусират върху Dogeverse. Проектът съчетава облика на култовото Doge куче в нова мултиверижна концепция, допълнена с над 50% стейкинг възнаграждения. Ниският входен праг при текущите ценови нива също привлича интереса.

Въпреки че цялата индустрията на меме криптовалутите е свързана с високи рискове и силна волатилност, сегашният скок на обемите може да сигнализира, че поредната вълна на ентусиазъм наистина е на прага да започне. Ако тази теза се потвърди, хитовите проекти като Dogeverse биха могли да излязат като големи печеливши от предстоящите пазарни движения.

Какво може да очакваме от Dogeverse след края на предпродажбата?

Прогнозите за представянето на Dogeverse след финализирането на успешното му ICO варират значително сред анализаторите. Някои от по-оптимистичните гласове предричат впечатляващ скок в цената от порядъка на 10 до 15 пъти в рамките на първите няколко месеца.

По-умерените очаквания обаче са за по-скромен, но все пак солиден евентуален ръст от около 300-400% веднъж щом токенът започне активна търговия на публичните борси. Тази прогноза изглежда по-реалистична, предвид историята на сходни меме проекти.

От другата страна на спектъра има и напълно скептични мнения, че Dogeverse няма реален потенциал и шансове за дълготрайно оцеляване на крипто сцената. Според тези възгледи, фалитът на токена е само въпрос на време.

Въпреки разнопосочните очаквания, все пак съществуват няколко положителни индикатора, които могат да се окажат в полза на Dogeverse и неговите инвеститори в близко бъдеще. Факторите като силния хайп около проекта, ниските текущи ценови нива за навлизане и потенциала за печалби чрез стейкинг определено биха могли да ускорят ръста.

Успехът обаче на Dogeverse ще зависи от способността му да задържи интереса на общността и да достигне критична маса от последователи, търгуващи и задържащи токените, като има добри сигнали, че хората около $DOGEVERSE могат да го подкрепят силно, което е хубава новина.

Как да закупя Dogeverse?

За да се сдобиете с Dogeverse токени в навечерието на приключването на предпродажбената фаза, просто следвайте тези лесни стъпки:

  1. Отворете предпродажбения сайт на Dogeverse и се свържете с предпочитания от вас крипто портфейл.
  2. Изберете крипто валутата, с която желаете да платите – могат да се използват ETH, BNB, MATIC и други.
  3. Въведете сумата, която планирате да инвестирате в Dogeverse токени ($DOGEVERSE).
  4. Потвърдете и финализирайте поръчката след внимателна проверка на детайлите.
  5. Закупените токени ще се прехвърлят директно в свързания портфейл за няколко минути, след като заявките започнат (5-ти юни).

Не забравяйте, че присъединяването към Dogeverse все още е в ранна предпродажбена фаза, което ви дава възможност за навлизане при по-ниски ценови нива спрямо очакваните пазарни равнища след официалното листване. И разбира се, не инвестирайте повече от това, което можете да си позволите да загубите.

Посетете Dogeverse


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.