НАЧАЛО Прессъобщения

Тъй като DeeStream се подготвя да се конкурира с Twitch, ентусиастите на Wormhole & Jupiter обмислят да станат ранни инвеститори 

15.04.2024 18:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тъй като DeeStream се подготвя да се конкурира с Twitch, ентусиастите на Wormhole & Jupiter обмислят да станат ранни инвеститори 

Глобалният финансов и икономически свят е сцена на оцеляване на най-силните, като големите институции се борят с по-малките, изтласквайки ги от пазара и обратно. 

Скоро обаче може да станем свидетели на повторение на подобна сцена в света на онлайн стрийминга. Става въпрос за децентрализирани и централизирани платформи за стрийминг.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Това е сблъсък в света на онлайн стрийминга, защото DeeStream се готви да предизвика действащия шампион Twitch. Изглежда, че в света на стрийминга се очертава ситуация на противопоставяне като между Давид и Голиат. 

DeeStream се готви да предизвика Twitch и познайте какво? Светът на криптовалутите и феновете на криптовалутите Wormhole и Jupiter вече се обединяват зад DeeStream. Нека разгледаме защо тези общности се интересуват от платформата още в ранните и дни и как DeeStream планира да доминира в онлайн стрийминга.

Нарастващият интерес от страна на феновете на Wormhole

И така, Wormhole позволява на потребителите да прехвърлят токени между различни блокчейни, като Ethereum, Solana и други. Това е криптовалута, известна с факта, че улеснява работата с нея и позволява на различни системи да комуникират помежду си. DeeStream е привлякла вниманието на феновете на Wormhole, защото обединява блокчейн и стрийминг по нов начин. Хората от Wormhole харесват идеята за платформа за стрийминг, която е справедлива и отворена за всички, точно както самата Wormhole. Те смятат, че DeeStream може да промени правилата на играта в света на стрийминга.

Защо феновете на Jupiter се насочват към DeeStream

Jupiter е децентрализирана платформа за агрегиране на обмен върху блокчейна на Solana. Феновете на Jupiter, т.е. притежателите на токена JUP, влизат рано в DeeStream, защото виждат в нея платформа с голям потенциал. DeeStream обещава да предостави на потребителите по-добро стрийминг изживяване и да бъде по-открита по отношение на начина на работа, което наистина се харесва на феновете на Jupiter.

Планът на DeeStream да се справи с Twitch

DeeStream има предимството на първия в постоянно разрастващия се пазар на онлайн стрийминг. DeeStream иска да се пребори с големия играч – Twitch, централизирана платформа за стрийминг със своите свежи идеи, незабавни депозити и тегления за стриймърите. 

Притежателите на токени от предварителната продажба ще имат право на гласуване при вземане на решение в рамките на платформата, което означава, че инвеститорите могат да предлагат промени на пазара, за да осигурят най-доброто потребителско изживяване. Като използва децентрализирана технология като блокчейн и се фокусира върху това да направи нещата справедливи и прозрачни, DeeStream се надява да се превърне в място за стрийминг. DeeStream е готова да промени нещата и да предостави на потребителите по-добър начин да стриймват любимото си съдържание.

DeeStream може да се окаже точно това, от което светът на стрийминга се нуждае в момента. Тъй като се готви да се изправи срещу Twitch и да доминира в света на стрийминга със своя децентрализиран модел на управление, DeeStream има подкрепата на някои страстни общности зад себе си.

Разгледайте официалния уебсайт на DeeStream, за да научите повече за предварителнатa продажба на платформата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.