НАЧАЛО Други

Централизираните обмени ще изчезнат според Макафи

септември 14, 2018 16:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Централизираните обмени ще изчезнат според Макафи

Разпределените обмени са точно зад ъгъла.

Тези думи са на популярния крипто ентусиаст и влиятел на социалните медии Джон Макафи. 

Той изрази ясно своето мнение за настоящото състояние на пазара и какво би могло да има в бъдещето на крипто активите и блокчейн в дългосрочен план.

В началото на интервюто с BoxMining, Макафи беше разпитан относно перспективите за крипто индустрията за следващите 20 до 30 години. В отговор той каза, че никой не може да направи точни прогнози за период, който е толкоова далеч в бъдещето и че би било по-разумно да се направят прогнози за следващите четири или пет години. Макафи каза, че ще изяде собствените си гениталии, ако Биткойн не достигне до $ 1 милион на монета до 2020 г. Той изведе две основни идеи, докато отговаря на BoxMining. Първата му идея той назова само с една дума – осиновяване – той посочи, че въпреки цените, които са в спад, валутата се употребява повече, привличайки вниманието върху факта, че редица потребители вече приемат Биткойн като валиден метод на плащане.

Следващата идея на ексцентричният образ е децентрализиран или разпределен обмен, който по-често се нарича DEX в общността. Макафи заяви:

Това означава, че след като вече нямаме централизиран обмен и всички те ще изчезнат в крайна сметка – в рамките на пет години ще изчезнат – нищо не може да ни затвори, финансови институции, банки, нищо … Не ми пука колко власт имате като правителство, колко полицаи, колко войници, каквото и да е, ако обменът е разпределен между 20 милиона портфейла на смартфони, лаптопи и таблети, е невъзможно [да се затвори DEX].


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Обменът на фиатни валути спада за пети пореден месец

Според данни от The Block, септември е петият пореден месец, през който обемите на обмен на фиатни валути намаляват.

октомври 3, 2022 19:44 1 мин. четене

Русия ще снабди Казахстан с електроенергия за копаене на крипто

Русия се готви да предостави на Казахстан допълнителна енергия, необходима за функционирането на ферми за добив на криптовалути в централноазиатската държава.

октомври 3, 2022 18:55 1 мин. четене

Credit Suisse на ръба на колапс – какво да следим?

През Q3 на 2022 г. акциите спаднаха поради инвазията в Украйна и повишаването на цените на енергията в Европа, и Обединеното кралство. 

октомври 3, 2022 15:26 1 мин. четене

Колко криптовалути държат банките по света?

Според последния доклад на Базелския комитет глобалната банкова експозиция към криптовалути възлиза на 0.01%, тъй като 19-те най-големи финансови институции притежават криптовалути на стойност 9.4 милиарда евро, което се равнява на 0.14% експозиция.

октомври 3, 2022 14:16 1 мин. четене