НАЧАЛО Биткойн

Цената на Биткойн след като предложението на близнаците Уинкълвос бе отхвърлено

юли 31, 2018 23:29 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Биткойн след като предложението на близнаците Уинкълвос бе отхвърлено

Миналата седмица, предложението за ETF на близнаците Уинкълвос беше отхвърлено от Комисията за ценни книжа и борси в САЩ (SEC).

Пазарите, които преди това реагираха положително и скочиха над $ 8,000, паднаха след като отхвърлянето стана публично достояние. Цената на Биткойн спадна от $ 8,300 до $ 7,800, отбелязвайки приблизително 6-процентов спад.

След спада цените се върнаха близо до нормалното си ниво в рамките на 12 часа. Биткойн се търгуваше на $ 8,250. Всъщност на 28 юли цената на монетата се увеличи с 5% само за 50 минути.

Основателят на Fundstrat, Том Лий, беше доволен от промяната и каза, че способността на криптото да просперира, въпреки миналото му и да продължи възстановяването по бърз начин е знак за положителна промяна на пазара. Той каза:

Това, че Биткойн се отърси от Winklevoss ETF отхвърлянето, е знак за положителна промяна в крипто.

Ако това се беше случило през април-юни (по-мечи период), пазарът би бил свидетел на значително продаване. Накратко, потвърди се, че техническите показатели се подобряват.

Цената на Биткойн бе показала силен ръст от 22 юли, когато цените се качиха от $ 7,200 на $ 8,300, достигайки връх от $ 8,500. Обемите останаха стабилни, а инерцията на криптовалутата се задържа, като изключим малката пауза на 27-ми юли, когато ETF беше отхвърлен.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

В неотдавнашно интервю за Kitco прословутият защитник на златото Питър Шиф прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) все още може да падне под нивото от $10,000 поради принудителни продажби.

август 12, 2022 12:30 1 мин. четене

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене