НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Цената на Биткойн след като предложението на близнаците Уинкълвос бе отхвърлено

ЮЛИ. 31, 2018 23:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Цената на Биткойн след като предложението на близнаците Уинкълвос бе отхвърлено

Миналата седмица, предложението за ETF на близнаците Уинкълвос беше отхвърлено от Комисията за ценни книжа и борси в САЩ (SEC).


Пазарите, които преди това реагираха положително и скочиха над $ 8,000, паднаха след като отхвърлянето стана публично достояние. Цената на Биткойн спадна от $ 8,300 до $ 7,800, отбелязвайки приблизително 6-процентов спад.

След спада цените се върнаха близо до нормалното си ниво в рамките на 12 часа. Биткойн се търгуваше на $ 8,250. Всъщност на 28 юли цената на монетата се увеличи с 5% само за 50 минути.

Основателят на Fundstrat, Том Лий, беше доволен от промяната и каза, че способността на криптото да просперира, въпреки миналото му и да продължи възстановяването по бърз начин е знак за положителна промяна на пазара. Той каза:

Това, че Биткойн се отърси от Winklevoss ETF отхвърлянето, е знак за положителна промяна в крипто.
Ако това се беше случило през април-юни (по-мечи период), пазарът би бил свидетел на значително продаване. Накратко, потвърди се, че техническите показатели се подобряват.


Цената на Биткойн бе показала силен ръст от 22 юли, когато цените се качиха от $ 7,200 на $ 8,300, достигайки връх от $ 8,500. Обемите останаха стабилни, а инерцията на криптовалутата се задържа, като изключим малката пауза на 27-ми юли, когато ETF беше отхвърлен.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Анализатори споделят потенциални цели за Биткойн

Понастоящем Биткойн се търгува над $60,000 според данни от CoinMarketCap, но придвижването над предишния връх за всички времена е накарало техническите анализатори да създадат множество възходящи прог...
ОКТ. 23, 2021 14:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да отоплява домове в Канада догодина

Със скорошно съобщение беше постигнато споразумение за това между канадската технологична компания MintGreen и Lonsdale Energy Corporation (LEC).Общинската корпорация в момента отоплява 100 сгради, съ...
ОКТ. 22, 2021 15:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн се срина до $8,200 на Binance.US

Това е умопомрачителна загуба на стойност от 87%. Криптовалутата изтри тези загуби в рамките на една минута.Биткойн претърпя жестока корекция в четвъртък, но само на Binance.US. По-специално, борсата ...
ОКТ. 22, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света