НАЧАЛО Биткойн

Търсенията за ‘Bitcoin halving’ в Google експлодираха

април 14, 2020 21:15 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търсенията за ‘Bitcoin halving’ в Google експлодираха

Google търсенията за ‘Bitcoin halving’ са скочили значително над нивата преди миналия халвинг.

Данните сочат, че все повече хора търсят информация за предстоящото съкращаване на наградите за блок наполовина, което ще се състои в средата на май.

 

В повечето случаи, търсенията в Google са добър начин да се измери интереса в дадена криптовалута, а при дългоочакваният халвинг на Биткойн има рязко повишение в търсенията.

 

Според Google T ren ds ‘Bitcoin Halving’ не се е търсил толкова дори малко преди халвинга от 2016 г. Това е бичи признак за цената покрай предстоящото събитие.

 

Въпреки това, не е напълно ясно дали ще видим засилено закупуване на актива с наближаването на халвинга. Много анализатори твърдят, че миньорите могат да засилят разпродажбата, за да осигурят печалби преди средата на май. Други казват, че цената ще изпита значителен възход чак след халвинга.

 

Последствията от COVID-19 също може да окажат голямо влияние върху Биткойн. Тъй като Международният Валутен Фонд (МВФ) предвижда голяма рецесия, инвеститорите на дребно може да не са особено склонни да вложат пари в BTC. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC): Русия засилва натиска си в копаенето на криптовалути

Докато инвеститорите скърбят за загубата от инвестираните от тях средства, миньорите на Биткойн (BTC) се борят да оцелеят. В резултат на това цената на BTC продължи да пада дори при нарастващите разходи за електроенергия, използвана за добив на актива. Въпреки това много миньори от Русия имат желание да придобият съоръжения за добив.

декември 4, 2022 22:05 1 мин. четене

Очакванията за цената на Биткойн (BTC) са все по-ниски

Неотдавнашно проучване показва, че общественото възприятие за бъдещата стойност на Биткойн е по-песимистично след срива на FTX.

декември 4, 2022 21:11 1 мин. четене

Ето кои са топ транзакциите на крипто китовете през изминалата седмица

През изминалата седмица станахме свиделите на не малко транзакции на крипто китове. Общата им стойност е над $3 милиарда, а Binance са помогнали за осъществяването на около 80% от тях.

декември 4, 2022 17:55 1 мин. четене

„Купувайте Биткойн“, препоръчва изследовател от Харвард на централните банки

Изследовател по икономика от Харвард публикува нов работен документ, в който препоръчва на централните банки по света да започнат да купуват Биткойн.

декември 4, 2022 10:05 1 мин. четене