НАЧАЛО Прессъобщения

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

29.02.2024 19:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

Докато това се случва, инвеститорите в Bitcoin (BTC) масово купуват токена на платформата за кредитиране Kelexo (KLXO), тъй като предполагаемо има потенциал за 25х за 1 година.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Това твърдение беше направено от крипто експерт, който пръв прогнозира увеличението на цената на Tron (TRX) в началото на 2024 г.

Bitcoin (BTC) халвнига наближава – какво означава това за цената?

При Bitcoin (BTC) притежателите често не се страхуват от спадовете на пазара. Това е така, защото токенът Bitcoin (BTC) е оставил своя отпечатък. Като токен № 1 на крипто пазара, Bitcoin (BTC) притежава много голямо влияние. Често свързвани с токени от нисък клас, като Kelexo (KLXO), притежателите на Bitcoin (BTC) са намерили перфектния начин да увеличат генерирането на приходи.

С наближаването на халвинг събитието на Bitcoin (BTC) се очаква забележително намаляване на броя на новите Bitcoin токени на пазара. Очаква се това да увеличи стойността на криптовалутата, като същевременно запази токена оскъден.

Tron (TRX) преодолява успешно пазарното препятствие

Tron (TRX) поставя висока летва с пазарния си растеж. TRX в момента се търгува за $0.1395 за токен, и е позициониран на 11-то място на крипто пазара. Днес Tron (TRX) е на 36-о място сред токените с най-висока степен на търгуемост на пазара.

Със среден дневен обем на търговия от $500 милиона, Tron (TRX) поставя летвата твърде високо.

Успехът на Kelexo (KLXO) в предварителната продажба изумява токен трейдърите

При Kelexo (KLXO) възвръщаемостта на инвестицията варира в различните области. Някои експерти твърдят, че токенът може евентуално да достигне 25Х, докато други проектират цифри, достигащи 57.2х. Предполага се, че Kelexo (KLXO) може да направи експоненциален ръст, който да шокира пазара.

Към настоящия момент Kelexo (KLXO) има над 5,500 регистрирани потребители и над 1,200 инвеститори. Неизвестен крипто кит е предоставил на платформата заем от около 25 Bitcoin (BTC) токена.

Френски хедж фонд е застанал зад платформата за крипто заеми, а с промяната на мнението на Доналд Тръмп по отношение на криптовалутите, Kelexo (KLXO) се очертава да бъде интересен токен, който да се следи през 2024 г.

С горепосочените цифри и подкрепа токенът Kelexo (KLXO) може да се окаже атрактивен избор за 2024 г. Цената по време на предварителната продажба на токена е $0.028, затова може да разгледате платформата и какво предлага.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

След халвинга на Биткойн: Инвеститорите в USD Coin и Polkadot се подготвят за успеха на DeeStream (DST), насочвайки се към 65Х растеж

Неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн коригира пейзажа на добива и подготви пазара за нови инвестиционни възможности.

23.04.2024 21:10 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.