Home

Tron (TRX) и Cosmic Kittens (CKIT) ръководят алткойн печалбите, докато Bitcoin (BTC) се търгува в диапазон

29.06.2024 11:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tron (TRX) и Cosmic Kittens (CKIT) ръководят алткойн печалбите, докато Bitcoin (BTC) се търгува в диапазон

Неприятната истина е, че малък процент хора или организации могат да използват своето влияние и финансова подкрепа, за да завладеят индустрии, продукти и прогрес и да ги използват както си искат.

NFT технологията е една от злощастните жертви на “отвличането на решения”, тъй като малък брой хора и компании успешно внедриха технологията, без да се замислят как да я използват и как може да подобри живота на хората.

Ранните NFT игри можеха да бъдат по-добри, защото повечето от тях не бяха създадени с оглед на опита. Cosmic Kittens (CKIT) е тук, за да промени начина, по който играем, чрез невероятната NFT екосистема и игра Cosmic Kittens (CKIT).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Като притежател на CKIT NFT получавате директен достъп до играта и ще бъдете сред първите хора, които ще се насладят на това, което мнозина нарекоха “бъдещето на игрите”. Побързайте, защото търсенето на CKIT NFT е невероятно, като през последните няколко седмици геймъри и инвеститори се сдобиха с възможно най-много бройки.

>>>Натиснете тук, за да научите повече за Cosmic Kittens (CKIT)<<<

Колебанията на Tron (TRX) разклащат доверието на инвеститорите

Към момента на писане на статията цената на токена Tron (TRX) е $0.1243, а пазарната му капитализация е $10.88 милиарда, което го прави 11-тата по големина криптовалута по пазарна капитализация.

Tron (TRX) успешно се бори със загубите, тъй като криптовалутата е повишила стойността си с 1.8% през последните 24 часа.

В същото време ръстът на TRX през последната седмица възлиза на 8%, което е невероятно, когато се има предвид, че повечето други криптовалути в неговата “категория” бележат двуцифрени загуби за същия период. Картината не е по-добра, когато вземете предвид, че TRX загуби повече от 12.5% през първото тримесечие, което го прави един от най-големите губещи през периода, но го поставя в перфектна позиция да се радва на невероятен растеж месеци по-късно.

>>>Натиснете тук, за да научите повече за Cosmic Kittens (CKIT)<<<

Изключителния растежа на Cosmic Kittens (CKIT)

От началото на годината името, което беше на устата на повечето инвеститори в NFT, беше “Cosmic Kittens (CKIT)”. Смесвайки NFT и криптоигри, този проект показа какво може да се постигне, когато хората се обединят, за да разработят продукт за решаване на проблем, пред който е изправена голяма част от обществото.

Финансовото очарование на Cosmic Kittens (CKIT) е първата му привлекателна черта. Във вселената на Космическа котешка игра геймърите отглеждат NFT котенца, развъждат ги, за да отключат нови и ценни вариации, и ги разменят за CKIT токени. Използвайки токените от търговията с NFT активи, играчите могат да участват и в стейкинг, за да печелят още токени.

Като оставим настрана финансовите стимули, тайната на нарастващата популярност на Cosmic Kittens (CKIT) е в стратегическите елементи на играта. Основателите на играта са взели пример от успехите на класически игри в индустрията като Nintendogs, Pokemon и Tamagotchi, за да планират редица функции на Cosmic Kittens (CKIT). Например, от Pokemon, Cosmic Kittens (CKIT) имитира функцията, която позволява на играчите избирателно да развъждат и подобряват домашни любимци въз основа на техните уникални приключения.

В същото време от Nintendogs е заимствана функцията, според която домашните любимци се нуждаят от почивка след изминаване на дълги разстояния, което изисква от играчите да изграждат убежища за почивка. Като геймър и инвеститор в дигитални активи, играта Cosmic Kittens (CKIT), която вече е в процес на разработване, е решението, което сте чакали, защото имате пълна собственост върху тези активи в играта.

CKIT предлага много невероятни привилегии, но най-важното е, че като ранен инвеститор можете да допринесете със своите мисли, идеи и принос към екипа на проекта. Cosmic Kittens (CKIT) е за хората и екипът иска да чуе мнението на обикновени геймъри, инвеститори и ентусиасти като вас, за да може крайният продукт да бъде възможно най-близо до това, което заслужавате.

Наскоро стартира предварителната продажба на Cosmic Kittens (CKIT), която позволява на инвеститорите да се включат за $0.0055 на токен и да се възползват от 20% бонус. Освен това няколко инвеститори от предварителната продажба ще имат възможност да получат едни от 700 NFT с отстъпка преди публичното издаване.

Тъй като се прогнозира, че пазарът на блокчейн игри ще достигне $614 милиарда до 2030 г., разработчиците на проекта смятат, че токените на CKIT може да отбележат 500Х възвръщаемост, като инвестиралите по време на предварителната продажба ще се възползват най-много.

Покана за предварителна продажба: Присъединете се, за да получите шанс да си осигурите едно от 700-те NFT на изключителната цена от 0.02 ETH, преди тя да нарасне до 0.04 ETH.

Предварителна продажба

Twitter (X)

Telegram

Бяла книга


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Следващото движение на крипто пазара: Kои монети са готови да избухнат?

В момента крипто пазарът преживява период на спокойствие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 17:25 5мин. четене

НЕВЕРОЯТЕН крипто AI токен с 60-кратен потенциал!

Крипто пазарът в момента преживява период на затишие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 16:52 4мин. четене

Новото ICO на Clandeno (CLD) привлича големи инвеститори; AI прогнозите показват 1,000Х ръст в рамките на няколко седмици, на фона на движенията при Bitcoin (BTC) и Cardano (ADA)

Крипто индустрията преминава през положителна промяна, след като преживя няколко трудни месеца, което накара пазарната капитализация да спадне от $2.54 трилиона до $2.15 трилиона за един месец.

12.07.2024 15:00 3мин. четене

AI отчита 1000Х потенциал за ICO-то на Clandeno (CLD) в рамките на няколко седмици, тъй като доверието в Solana (SOL) и XRP преди изборите в САЩ се повишава

На фона на страстите около Clandeno (CLD) доверието в Solana (SOL) и XRP отбеляза забележителен ръст.

12.07.2024 14:56 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.