НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Tron пада с 9 процента след банковите проблеми на Джъстин Сън

НОЕ. 19, 2019 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Tron пада с 9 процента след банковите проблеми на Джъстин Сън

Tron спадна с близо 9 процента и в момента се търгува на около $ 0,0173.

Внезапният спад на TRX съвпада с общия тон на пазара, тъй като водещата криптовалута по пазарна капитализация, Биткойн , спадна с близо 5 процента само за няколко часа.


Но, при TRX изглежда има конкретно събитие, на което може да се дължи спада. На 18-ти октомври се появиха новини, че основателят на Tron - Джъстин Сън - е сред няколкото лидери на блокчейн индустрията, които скоро могат да загубят достъп до банковите си сметки. 


Въпреки осем-годишната връзка с Bank of America, Сън обясни в Twitter, че е получил писмо от институцията, че тя ще закрие сметката му.


Не е дадено обяснение до този момент, но според Сън, повечето традиционни банки поставят под въпрос отношенията си с фирми и лица, свързани с криптовалути.


Като цяло, ноември е турбулентен период за Tron. В края на миналия месец, TRX постигна връх от близо 0,030 долара за монета. По това време криптовалутата е нараснала с приблизително 50 процента, от второто тримесечие на годината, и е на десето място по пазарна капитализация. В момента седи на единадесето място.


Скоро след това, Сън обяви, че Tron ще работи с многомилионна компания. По-късно бе разкрито, че става дума за Samsung, вследствие на което валутата нарасна с още седем процента.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Огромни печалби се очертават за Етериум

В поредица от туитове Бенет обяснява как ETH може да се увеличи до $20,000 до януари 2022 г. при правилните пазарни условия.“Ако $BTC пробие $65,000 без значително отдръпване първо, $ETH вероятно го п...
ОКТ. 21, 2021 18:17 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум проби над $4,000 - какво да очакваме?

Текущата цена на актива е малко над $4,000, което е увеличение от 4% през последната седмица.Последният възход е резултат от повторното нарастване на популярността на незаменимите токени (NFT), DeFi п...
ОКТ. 20, 2021 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-големите печалби в бичия пазар тепърва предстоят

В нов епизод на Crypto Banter макрогуруто казва, че пазарите на цифрови активи са готови да се придвижат нагоре след брутален коригиращ период през последните няколко месеца.“Ние сме [на ръба] на най-...
ОКТ. 20, 2021 12:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тези два алткойна скочиха след листинг на Coinbase

В ново съобщение Coinbase разкри, че ще поддържа търговия за ARPA Chain (ARPA), Bounce (AUCTION) и Perpetual Protocol (PERP) в 9 часа сутринта по тихоокеанско стандартно време във вторник. И трите кри...
ОКТ. 20, 2021 09:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света