НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн остава в бича тенденция

НОЕ. 18, 2019 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн остава в бича тенденция

Както вероятно знаете, Биткойн кърви през последните няколко месеца, намалявайки от $ 14,000 до $ 8,500, където се намира криптовалутата в момента.

Само преди няколко седмици активът се търгуваше на едва 7,300 долара.


Това ценово действие накара мнозина да се запитат дали Биткойн все още е в дългосрочна бича тенденция? Възможно ли е това да е краят на бичия пазар на BTC? 


Въпреки това, редица технически индикатори потвърдиха, че пазарът на криптовалути вероятно все още е в дългосрочен растеж, без значение какво прави краткосрочното ценово действие.


Неотдавна аналитикът “Cow Jones” отбеляза, че облакът Ichimoku, де факто “all-in-one” индикатор, който показва дългосрочни тенденции, наскоро даде много бичи сигнал: линията “Kumo” се обърна от червена към зелена, което предполага да се формира дългосрочна бича тенденция.
Анализаторът отбеляза, че “BTC НИКОГА не е имал неуспешен Kumo робив в цялата си история на седмичната графика”.


Не само Ichimoku облакът сигнализира потенциален възход.


Монументалният скок на обемите, наблюдаван през юни миналата година, е показателен за формирането на дългосрочен бичи тренд.


Мениджърът на цифрови активи Чарлз Едуардс, отбеляза в Twitter, че свежите, все по-големи обеми са последвани от консолидация, точно както се случва сега, като след това има огромно рали.