НАЧАЛО Алткойни

Джъстин Сън каза, че Сатоши Накамото е бил заинтересован от проект “Атлас”

14.12.2018 16:43 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Джъстин Сън каза, че Сатоши Накамото е бил заинтересован от проект “Атлас”

Джъстин Сън, основателят и главен изпълнителен директор на фондация “Tron“, обяви, че Сатоши Накамото, създателят на Биткойн, се интересува от проект “Атлас”.

Изпълнителният директор на фондация “Tron” обяви:

Уилям Уорд посочи, че Сатоши Накамото, чиято самоличност остава неизвестна, спомена BitTorrent в един мейл лист. Сатоши спомена, че за прехвърляемия PoW токен да има парична стойност, той трябва да бъде прехвърлен в рамките на голяма мрежа. Той цитира BitTorrent като пример за такава.

Фондация “Tron” наскоро придоби BitTorrent, водеща софтуерна компания. В момента BitTorrent има над 150 милиона потребители, които доведоха до това Tron да се обяви за една от “най-големите децентрализирани интернет екосистеми в света”.

BitTorrent понастоящем е част от Атлас на проекта на Tron. Проектът цели да подобри протокола BitTorrent, като го направи по-бърз и удължи живота на BitTorrent swarm-овете. Планът Атлас за развитието в следващите три месеца е създаден от екипа на Tron и повече подробности по проекта ще бъдат обявени на 31-ви август 2018 г.

Според Джъстин Сън проектът Атлас ще позволи на Tron да надмине Етериум, превръщайки се в най-влиятелната блокчейн платформа в света. Tron също ще подобри алтруизма на BitTorrent. Той ще създаде нови възможности за глобални плащания и онлайн съдържание.

Изображение от Akarat Phasura/Shutterstock.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Криптовалутата на Доналд Тръмп създава нова група милионери

Според анализ на Nansen, нововъзникващият сектор на криптовалутите PoliFi, в които се пресичат политиката, финансите и дигиталните валути, генерира нова група милионери, тъй като през последните седмици стойността на токена, вдъхновен от Доналд Тръмп, рязко нарасна.

22.05.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.