НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Трите най-недооценени криптовалути

НОЕ. 22, 2018 13:33 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Трите най-недооценени криптовалути

Интересно е да се инвестира в криптовалута, която има ясна цел и изглежда е релевантна в тази епоха.


Инвестирането в крипто, което лесно се приема от мнозинството, има да извърви дълъг път за да функционира и привлича нови инвеститори. Въпреки това, избора на правилния цифров актив за инвестиране никога не е бил лесен за начинаещи и някои по-възрастни хора в бранша.

В опит да предложи някои криптовалути, които имат определена цел и имат потенциал да достигнат до луната, тази статия се стреми да представи трите най-недооценени криптовалути в индустрията.


Tronix (TRX)


TRX е криптовалута, стартирана от фондация Tron, за да осигури ефективно намаляване на разходите при споделяне на цифрово съдържание. Tron е базирана на блокчейн децентрализирана цифрова платформа. През 2017 г. фондация Tron обяви въвеждането на свободна глобална платформа за развлечение в областта на цифровото съдържание, която има за цел да насърчи безплатно споделяне на цифрово съдържание чрез пропускане на посредници.

Резултат с изображение за tron crypto

Tron стартира, за да преодолее разликата между потребителите на съдържание и производителите му и да намали разходите на потребителите. Tronix е валутата, използвана на платформата. Потребителите плащат с Tronix и той се получава в портфейла на производителя. Поради това производителят може да реши дали да се оттегли, като направи обмен с друга криптовалута. Tron се търгува около $0,014 с налично количество от 65 милиарда.


Zcash


Zcash е децентрализирана криптовалута с отворен код. Цифровият актив се описва като "Ако Биткойн е HTTP на парите, то тогава Zcash е HTTPS". Криптовалутата е един от най-недооценените активи в бранша, като се имат предвид нейните функции и характеристики. Zcash предлага изключителна сигурност за потребителите и осигурява избор за прозрачност на транзакцията.Zcash изненада крипто общността като на 29-ти октомври 2016 г., се търгуваше над $400. В момента се търгува на цена от $90 с налична доставка от 5 милиона. Очаква се тази криптовалута да предизвика голяма изненада, когато пазарът излезе от рецесията.


Monero


Резултат с изображение за monero

Monero е частна, сигурна и непроследима криптовалута. Неговата сила е в общността, която е изградила за себе си. Monero е развита чрез дарения и винаги е била ръководена от общността. Monero  разполага с налично количество и общо предлагане от 16 милиона. Криптовалутата в момента се търгува на $69.

Има и други известни недооценявани криптовалути като Digibyte, Bitcoin gold, Verge , Litecoin и няколко други.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Топ 5 алткойна с висок потенциал за 2022 г.

В ново интервю с Джесика Уокър от CoinMarketCap, Пал казва, че Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) действат като “базови инвестиции”, всяка по своя собствена причина.“Разглеждам го от гледна точка на мрежов...
ЯНУ. 16, 2022 15:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн скочи с почти 400% след листинг на Coinbase

PolySwarm (NCT) е проект за откриване на заплахи и зловреден софтуер, който беше изброен от Coinbase Pro в сряда, заедно с алткойните Inverse Finance (INV), Liquity (LQTY), Propy (PRO).След това всичк...
ЯНУ. 16, 2022 00:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Два протокола от първи слой се насочват към нови върхове

Крипто анализаторът, известен под псевдонима Smart Contracter, каза на своите 201,800 последователи в Twitter, че собствените токени на блокчейн платформите Harmony (ONE) и Fantom (FTM) се стремят да ...
ЯНУ. 16, 2022 12:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Tether замразиха $150 милиона USDT и ограничиха 3 адреса

Според блокчейн данни, Tether замрази USDT на стойност над $150 милиона на 13-ти януари. Това не е първият път, в който Tether замразява средства по този начин, като това често създава притеснения сре...
ЯНУ. 14, 2022 20:24 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света