НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Трите най-недооценени криптовалути

НОЕ. 22, 2018 13:33 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Трите най-недооценени криптовалути

Интересно е да се инвестира в криптовалута, която има ясна цел и изглежда е релевантна в тази епоха.


Инвестирането в крипто, което лесно се приема от мнозинството, има да извърви дълъг път за да функционира и привлича нови инвеститори. Въпреки това, избора на правилния цифров актив за инвестиране никога не е бил лесен за начинаещи и някои по-възрастни хора в бранша.

В опит да предложи някои криптовалути, които имат определена цел и имат потенциал да достигнат до луната, тази статия се стреми да представи трите най-недооценени криптовалути в индустрията.


Tronix (TRX)


TRX е криптовалута, стартирана от фондация Tron, за да осигури ефективно намаляване на разходите при споделяне на цифрово съдържание. Tron е базирана на блокчейн децентрализирана цифрова платформа. През 2017 г. фондация Tron обяви въвеждането на свободна глобална платформа за развлечение в областта на цифровото съдържание, която има за цел да насърчи безплатно споделяне на цифрово съдържание чрез пропускане на посредници.

Резултат с изображение за tron crypto

Tron стартира, за да преодолее разликата между потребителите на съдържание и производителите му и да намали разходите на потребителите. Tronix е валутата, използвана на платформата. Потребителите плащат с Tronix и той се получава в портфейла на производителя. Поради това производителят може да реши дали да се оттегли, като направи обмен с друга криптовалута. Tron се търгува около $0,014 с налично количество от 65 милиарда.


Zcash


Zcash е децентрализирана криптовалута с отворен код. Цифровият актив се описва като "Ако Биткойн е HTTP на парите, то тогава Zcash е HTTPS". Криптовалутата е един от най-недооценените активи в бранша, като се имат предвид нейните функции и характеристики. Zcash предлага изключителна сигурност за потребителите и осигурява избор за прозрачност на транзакцията.Zcash изненада крипто общността като на 29-ти октомври 2016 г., се търгуваше над $400. В момента се търгува на цена от $90 с налична доставка от 5 милиона. Очаква се тази криптовалута да предизвика голяма изненада, когато пазарът излезе от рецесията.


Monero


Резултат с изображение за monero

Monero е частна, сигурна и непроследима криптовалута. Неговата сила е в общността, която е изградила за себе си. Monero е развита чрез дарения и винаги е била ръководена от общността. Monero  разполага с налично количество и общо предлагане от 16 милиона. Криптовалутата в момента се търгува на $69.

Има и други известни недооценявани криптовалути като Digibyte, Bitcoin gold, Verge , Litecoin и няколко други.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този алткойн се покачва след листинг на Coinbase

Adventure Gold (AGLD), който е родният крипто актив на Loot Project, който сега е листнат в Coinbase Pro.Проектът пусна незаменими токени “Loot Bag” (NFT), които по същество представляват текстови фай...
СЕП. 21, 2021 22:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Dogecoin милионерът' загуби половин милион долара

Някои статистики за загуби от DogecoinКонтесото написа в Twitter, че тъй като мнозина го упрекват, че е показал портфолиото си само когато DOGE е нагоре, той е готов да демонстрира и загубите си от кр...
СЕП. 21, 2021 18:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е ценна книга, според известният трейдър Питър Бранд

Като се има предвид това, регулаторната несигурност, свързана с криптовалутата, създадена от Ripple, няма да попречи на търговеца ветеран да я притежава "при правилните обстоятелства".Бранд, дългогоди...
СЕП. 21, 2021 14:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света