НАЧАЛО Прессъобщения

Трите най-популярни алткойна, които трябва да следите през 2024 г: Ethereum (ETH), Everlodge (ELDG) и XRP

ноември 21, 2023 16:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Трите най-популярни алткойна, които трябва да следите през 2024 г: Ethereum (ETH), Everlodge (ELDG) и XRP

Пазарът на криптовалути остава динамична и винаги движеща се арена. Ethereum (ETH), XRP и Everlodge (ELDG) се очертават като интригуващи претенденти, заслужаващи внимание през следващата година.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Ethereum (ETH): Технически постижения

Последното предложение на Александър Форщат, софтуерен разработчик във Foundation Ethereum (ETH), намеква за обещаващо бъдеще за ETH. Наречено “RIP-7560: Native Account Abstraction”, предложението се смята за голяма крачка към внедряването на АА концепцията в екосистемата на Ethereum, особено “roll ups”.

Това би могло да повиши мащабируемостта и ефективността на транзакциите в мрежата на ETH. В този контекст цената на Ethereum се повиши от $1,927 на 18 ноември до $2,034 на 20 ноември. Освен това през последния месец тя преживя 67% (20 от 30) зелени дни и умерена волатилност на цената от 6.62%.

Експертите от бранша очакват траекторията на стойността на Ethereum да се повиши, като прогнозират забележително покачване до $3,135 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

XRP: Положителни познания за банковия надзор

Напоследък XRP привлича вниманието поради благоприятната си позиция в глобалните банкови правила. В доклад, публикуван от Базелския комитет за банков надзор, се разкрива как 45 централни банки членки са изложени на риск от различни криптовалути, включително XRP.

Чрез своите констатации комитетът установи, че Ripple е третият по големина алткойн въз основа на разкритите ангажименти, възлизащи на 2% от общата експозиция от €9.4 милиарда. Това потвърждение означава също, че повече институционални инвеститори вероятно уверено ще обмислят възможността да имат XRP в портфейла си. Освен това в момента монетата се търгува над своите 100- и 200-дневни ЕМА, което показва сила.

Като се имат предвид тези регулаторни потвърждения и пазарната динамика, експертите от бранша прогнозират потенциален скок на цената на XRP, прогнозирайки тя да достигне $1.14 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Everlodge (ELDG): Ръст в сферата на недвижимите имоти за трилиони долари

Everlodge (ELDG) ще се очертае като обещаващ крипто конкурент, готов да промени пазара на недвижими имоти на стойност трилиони долари със своите многостранни комунални услуги. Индустрията на недвижимите имоти е огромна и затова навлизането на платформата в нея означава, че тя може да се възползва от нейния потенциал.

Като използва блокчейн технологията, Everlodge ще въведе нещо ново, което дава достъп до частична собственост върху реални активи като хотели, ваканционни жилища и луксозни вили. Тъй като тя ще издаде тези имоти под формата на NFT и след това ще ги фракционира, повече търговци могат да станат фракционни собственици на по-ниска цена.

Това решение преодолява географските бариери, предлагайки глобална достъпност на инвестициите в имоти. В резултат на това скоро ще можете да закупите части от хотел на Малдивите или хотел за няколко милиона долара в Лос Анджелис, независимо от географското си местоположение.

Родният токен на платформата, ELDG, формира гръбнака на проекта, който предлага на притежателите отстъпки, стейкинг награди и безплатни нощувки в имоти. Понастоящем той струва само $0.025 в етап 7 на предварителната си продажба – увеличение със 150% в сравнение с първоначалната му цена.

Въпреки това, поради случаите на употреба в реалния живот и бъдещата технология, анализаторите прогнозират, че стойността на ELDG може да се повиши около 30 пъти в деня на стартирането му.

За повече информация относно Everlodge (ELDG), моля, посетете техния уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Следващите месеци може да са много важни за алткойните – анализатор споделя защо

Известен крипто анализатор очаква обещаващи перспективи за алткойните през следващите месеци, докато актуализира гледната си точка за три конкретни дигитални актива.

декември 9, 2023 21:00 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли криптовалутата да достигне $100 преди края на годината?

Наскоро Solana премина през период на консолидация, донякъде засенчен от вниманието към пазарната динамика на Биткойн.

декември 9, 2023 19:00 1 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 9, 2023 17:01 6 мин. четене

Ново раздаване на безплатни токени в мрежата на Cardano – какво да следим?

Layergg, компания за анализ на криптовалути, наскоро потвърди предстоящо air drop събитие в мрежата на Cardano и подчерта, че ADA е забележителен токен.

декември 9, 2023 16:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.