НАЧАЛО Прессъобщения

Трима крипто експерти смятат, че този токен може да скочи с 50Х през март

28.02.2024 20:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Трима крипто експерти смятат, че този токен може да скочи с 50Х през март

Крипто експертите очакват алтернативата на Bitcoin - Green Bitcoin, да скочи с до 50Х през март, ако успее да реализира потенциала си.

Биткойн надхвърли $60,000, като мнозина очакват той да успее да пробие своя рекорд в рамките на следващите няколко седмици. И макар да изглежда като въпрос по-скоро на “кога”, вместо “дали”, то някои от инвеститорите очакват, че халвингът може да има катастрофални последици за развитието на $BTC.

В този ред на мисли някои крипто експерти като Феликс Молен, Яш Мажития и екипа на Finbold смятат, че потенциала на $GBTC токена може да се окаже значителен и дори да има шансове за 50Х.

Посетете Green Bitcoin

Какво е Green Bitcoin?

Green Bitcoin представлява супер интересна криптовалута, която вече успя да привлече вниманието на инвеститорите, събирайки над $1 милион за изключително кратко време. С текуща цена от $0.4982, Green Bitcoin показва потенциал за стремителен растеж в близко бъдеще. Като Proof of Stake криптовалута, тя не само предлага възможност за по-екологичен подход към създаването на нови токени, но и обещава атрактивни възнаграждения за стейкинг на тези, които са закупили токени.

Разработена с акцент върху екологичната устойчивост и намаляването на въглеродния отпечатък, Green Bitcoin се стреми да предложи алтернатива на традиционните PoW криптовалути.

Това я прави не само привлекателна за инвеститорите, търсещи зелени инвестиционни възможности, но и за широката общност, която иска да участва в крипто пространството, без да навреди на околната среда.

Green Bitcoin предлага нов поглед към бъдещето на криптовалутите, където екологичната устойчивост и финансовият успех вървят ръка за ръка.

Как да закупите Green Bitcoin през 2024? – Прочетете тук

Защо потенциалът на $GBTC може да се оцени на 50-кратен ръст?

Потенциалът на $GBTC да достигне 50-кратен ръст се основава на няколко ключови фактора. На първо място, цената на токена е сравнително ниска в момента, което предоставя привлекателна входна точка за инвеститорите. Освен това общият брой на токените е ограничен до 21 милиона, подобно на Биткойн, което въвежда елемент на оскъдност и може да допринесе за увеличение на тяхната стойност при нарастване на търсенето.

Дори увеличение от 50 пъти на текущата цена на $GBTC би означавало пазарна капитализация от около $210 милиона. За сравнение – меме криптовалути като MAGA, Memecoin и Dogwifhat вече имат значително по-висока пазарна капитализация, въпреки че не се разглеждат като сериозни инвестиционни активи. Това подчертава, че потенциалът за растеж на $GBTC е и реалистичен, и достижим при текущите пазарни условия.

Също така значителен дял от токените – 40%, е отреден за предпродажбата, което предоставя стабилна основа за начално финансиране и развитие на проекта. В допълнение 27.5% от токените са заделени за стейкинг награди, което стимулира дългосрочното задържане и участие на инвеститорите в екосистемата на Green Bitcoin..

Посетете Green Bitcoin

Струва ли си да инвестирам в Green Bitcoin?

Инвестирането в Green Bitcoin представлява интересна възможност, особено за тези, които разпознават потенциала на криптовалутите за дългосрочен растеж. Много инвеститори вече инвестират значителни суми в $GBTC, привлечени от обещаващия потенциал на проекта и ангажимента му към екологична устойчивост. Проектът предлага атрактивна годишна доходност от над 250% от своя стейкинг пул, което е уникална възможност да повишите капитала си, без да инвестирате повече пари.

С оглед на големия процент токени, отреден за стейкинг награди,  доходността от стейкинг предполагаемо може да остане твърдо над 70-80% APY в обозримото бъдеще. Такива високи нива на доходност са рядкост сред криптовалутите, което прави Green Bitcoin особено привлекателен за инвеститорите.

Ограниченото предлагане на токени и екологичният подход на проекта добавят допълнителна стойност и уникалност, което може да допринесе за по-висока търсене и увеличаване на цената в дългосрочен план. В крайна сметка обаче решението дали да инвестирате в Green Bitcoin зависи от вашите лични инвестиционни цели и виждане за бъдещето на криптовалутите.

Как да закупя Green Bitcoin?

Закупуването на Green Bitcoin представлява прост процес, който може да бъде изпълнен в няколко лесни стъпки. Ето как може да станете част от тази вълнуваща криптовалута:

  • Стъпка 1: Изберете подходящ крипто портфейл, който поддържа ERC-20 токени, за да съхранявате своите $GBTC безопасно.
  • Стъпка 2: Купете Ethereum (ETH) или друга криптовалута, която може да бъде разменена за $GBTC на поддържана борса.
  • Стъпка 3: Посетете уебсайта на предварителната продажба на Green Bitcoin и свържете вашия портфейл.
  • Стъпка 4: Извършете обмяната на ETH за $GBTC, като следвате инструкциите на сайта, и потвърдете транзакцията.
  • Стъпка 5: Тя не е задължителна, но е много добра идея. Стейкнете токените си в стейкинг пула, докато чакате да бъдат свободни за заявка в края на предпродажбата.

Посетете Green Bitcoin


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

12.04.2024 21:20 3 мин. четене

3 криптовалути за потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите: Pepe Coin (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Крипто пейзажът се очертава като динамичен сектор, което постоянно се разбърква с революционни иновации и обещаващи възможности.

12.04.2024 20:01 5 мин. четене

HugeWin: Играйте безопасно, играйте мащабно

Тъй като все повече фенове се присъединяват към кръглата маса на онлайн казината, много играчи са загрижени за тяхната сигурност и честността на игрите.

12.04.2024 17:55 4 мин. четене

Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са приети като основните дигитални активи в света на криптовалутите, известни със своята пионерска роля и пазарна доминация.

12.04.2024 14:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.