НАЧАЛО Прессъобщения

Три основни криптовалути, които не трябва да се пренебрегват през октомври: Uniswap, EOS, VC Spectra

октомври 2, 2023 13:03 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Три основни криптовалути, които не трябва да се пренебрегват през октомври: Uniswap, EOS, VC Spectra

Коя е най-добрата крипто инвестиция между Uniswap (UNI), EOS (EOS) и VC Spectra (SPCT) за този октомври? Нека разгледаме перспективите на всяка от тях тук.

Uniswap (UNI), EOS (EOS) и VC Spectra (SPCT) се оказват едни от съществените криптовалути през октомври. Но коя от тях е най-добрата инвестиция според експертите?

VC Spectra представя убедителна аргументация в това отношение, предоставяйки атрактивна цена на предварителна продажба и уникално предложение за стойност.

Ще научим повече за този проект по-късно. Нека първо да разгледаме прогнозите за цените на UNI и Uniswap.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Uniswap (UNI) остава водеща децентрализирана борса

Uniswap (UNI) е най-голямата децентрализирана борса в многобройните си версии, изградени върху различни блокчейн вериги. Това, което прави Uniswap (UNI) сред най-добрите DeFi проекти, е, че тя стимулира потребителите да добавят ликвидност, което контрастира на централизирани борси като Binance и Coinbase.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


По този начин винаги има стабилна търговия на цената на Uniswap, тъй като доставчиците на ликвидност изпълняват задълженията си, за да печелят UNI. И все пак този модел крие много рискове за Uniswap (UNI) и други топ DeFi проекти, като поражда много опасения за безопасността или сигурността.

Въпреки това много прогнози очакват по-високи цени за UNI през следващите няколко години. Понастоящем се търгува на цена от $4.26, а минималните оценки за цената на UNI през 2024 г. и 2025 г. започват съответно от $10 и $15.

Сега нека анализираме прогнозите за цените на криптовалутите EOS и EOS.

Все още ли е жизнеспособна инвестиция крипто проектът EOS? 

Много анализатори смятат, че платформата EOS не е успяла да оправдае своя хайп, след като преживя най-успешното във финансово отношение блокчейн ICO през 2018 г. Оттогава се появиха други проекти, като Cardano и Solana, които превъзхождат EOS в техническо отношение и се смятат за по-популярни. 

Пазарът на смарт договорите и децентрализираните приложения е доста конкурентен, поради което през последните няколко години EOS се оказа далеч под топ 10 на алткойните. Освен това EOS се появява по-рядко от други проекти в новините, което кара мнозина да приемат, че е неактивен.

Освен че е един от най-неутралните по отношение на въглеродните емисии блокчейн, EOS има доста функции, за да се разграничи от останалите. Въпреки това много прогнози за цената на криптовалутата EOS са бичи. Понастоящем на стойност $0.56, минималните прогнози за цената на криптовалутата EOS за 2024 г. и 2025 г. започват съответно от $1 и $1.70.

Нека завършим с VC Spectra (SPCT) и как според експертите платформата е готова да предложи най-голям потенциал в кратък период от време.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Инвеститорите си осигуряват бъдещо богатство с VC Spectra (SPCT)

VC Spectra (SPCT) е авангарден децентрализиран мениджър на активи и платформа за търговия за начинаещи блокчейн и технологични компании, като прави инвестирането в тях по-просто, без доверие, достъпно и печелившо. 

Това започва от използването от VC Spectra (SPCT) на смарт договори, които предлагат така необходимата свобода за инвеститорите, като изключват посредника, докато изпълняват очакваните функции за управление на активи. 

VC Spectra (SPCT) се фокусира върху финансирането на ранен етап, което формира основата за придобиване на най-висок доходоносен потенциал. Услугата е подкрепена от експертен екип, който извършва задълбочена комплексна проверка за всеки нов проект. Нещо повече, VC Spectra (SPCT) ще прилага няколко усъвършенствани стратегии за търговия с цел управление на рисковете и максимизиране на печалбите, някои от които използват алгоритми за машинно обучение. 

Един децентрализиран финансов проект е завършен само с функционален токен. Тук VC Spectra (SPCT) разполага с SPCT, който осигурява управленска власт като Uniswap (UNI). Притежателите на SPCT също така получават достъп до ексклузивни отстъпки в рамките на предварителните ICO-та и тримесечни дивиденти.

Инвеститорите могат да закупят SPCT в етап 3 на предварителната продажба на VC Spectra за $0.033, като се очаква да нарасне с 33% до $0.044 в етап 4. И все пак, общата печалба до края на предварителната продажба се очертава да бъде 142%, като новата стойност на токена достигне $0.080.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.