НАЧАЛО Прессъобщения

Три криптовалути за социална търговия: XRP, Everlodge и Solana

ноември 9, 2023 14:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Три криптовалути за социална търговия: XRP, Everlodge и Solana

Запознайте се с бъдещето на XRP, Solana и Everlodge, за да видите докъде може да скочи стойността им въз основа на настоящите прогнози.

Много системи, приложения и борси дават възможност на инвеститорите и търговците да се включат в процеса на социалната търговия (copy trading).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Това дава възможност на всеки да копира сделките, сключени от други, много по-опитни трейдъри в реално време. Кои криптовалути обаче трябва да копират инвеститорите?

Според анализаторите XRP, Solana (SOL) и Everlodge (ELDG) могат да донесат огромна възвръщаемост. За да видим доколко това е вярно, днес ще се впуснем в представянето на цените на всяка криптовалута.

Обобщение

  • XRP ще се изкачи до $1.26 до края на 2023 г.
  • Solana може да повиши стойността си до $66.56 до края на годината
  • Everlodge може да се покачи с 2,500% при стартирането си

Цената на XRP ще се повиши до $1.26

През изминалата седмица XRP отбеляза значително повишение на цената. По-конкретно, в рамките на изминалата седмица цената на XRP се повиши с 25.9%. Стойността му се движеше от $0.568484 в долната част до $0.713042 в горната част.

Освен това понастоящем пазарната капитализация на XRP възлиза на около $38 милиарда, което го прави петата по големина криптовалута. Освен това криптовалутата има 24-часов скок на обема на търговията от около 89%, което показва, че много търговци копират тези движения. Въз основа на текущата прогноза за цената на XRP, тя може да нарасне до $1.26 до края на 2023 г.

Solana (SOL) може да повиши стойността си до $66.56 до края на 2023 г.

Обемът на търговията със Solana (SOL) се е понижил, което показва, че повече инвеститори задържат баланса си, следвайки покачването на стойността му. Въпреки това общото предлагане на Solana в обращение е малко над 420 милиона SOL, което показва, че много инвеститори исторически са купували и търгували с криптовалутата.

През изминалата седмица Solana се търгуваше между $34.77 и $45.05, а пазарната ѝ капитализация възлиза на $16.9 милиарда. През последния месец стойността на криптовалутата нарасна със 71.4%. Според текущата прогноза за цената на Solana, тя може да скочи до $66.56 до края на 2023 г.

Everlodge (ELDG) ще даде възможност на всеки да получи достъп до индустрията за временно ползване на собственост само за $100

Освен XRP и Solana, друга криптовалута, която инвеститорите трябва да разгледат, е Everlodge. Това, което отличава този пазар на недвижими имоти, е използването на блокчейн технология. По-конкретно, той ще комбинира частичната собственост върху ваканционни жилища с технологията за таймшеър и NFT.

Средната цена за влизане в пазара на таймшеър е $22,000. В резултат на това тази индустрия е недостъпна за много хора. Everlodge ще намали тази цена до само $100.

Платформата ще дигитализира луксозни вили и къщи и ще ги издава като NFT. След това те ще бъдат разделени на части и много хора ще могат да ги притежават съвместно.

Нотариалните актове и други данни за собствеността ще се съхраняват в метаданните на смарт договорът, което ще повиши прозрачността. Ще има и клуб за награди с безплатни нощувки.

В основата е токенът ELDG. Всеки може да стейква този токен за допълнителен пасивен доход.

Тъй като имотите се отдават под наем, инвеститорите получават капитал пасивно, въз основа на техния процент на собственост. По време на етап 6 от предварителната продажба токенът се търгува на цена от $0.023. При стартирането му анализаторите прогнозират покачване на стойността с 2,500%.

Посетете Everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.