НАЧАЛО Алткойни

Три криптовалути под $1, които не са за подценяване

февруари 8, 2019 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Три криптовалути под $1, които не са за подценяване

Причината е, че по-голямата част от тези активи не са се доказали достатъчно, за да отговарят на изискванията за участие в портфейла на инвеститорите.

Въпреки това, те могат да бъдат и най-добрият вариант за криптовалутни инвестиции, като се има предвид тяхната цена и как някои от тях са предназначени да включват характеристики, които липсват от онези, които са поели водещата роля. Следователно, тази статия ще запознае читателите с три криптота под $ 1, които имат шанс „да стигнат до Луната“.


NEM (XEM)

Този дигитален актив не е нов за инвеститорите, които от известно време са активни в индустрията. NEM бе въведен в криптовалутната индустрия през март 2015 и оттогава насам той постигна огромно подобрение в своята функция и степен на приемане. Изглежда, че представя нови функции в блокчейн технологията, включително алгоритъм за доказателство на значимост (PоI), сметки защитени с много сигнатури и криптирани съобщения.

NEM също така гарантира, че много леджъри могат да съществуват едновременно на блокчейн. NEM в момента се търгува на $0.037 с налична и обща пазарна капитализация от 8 милиарда. След стартирането му, той записа $ 0.000085 на 3-ти септември 2015 г. През януари 2018, NEM взе направи значително увеличение, за да запише най-високия си връх от $1.89.

Verge (XVG)

Verge е децентрализирана криптовалута, която може да поддържа транзакции анонимни по различни начини. Способността на този дигитален актив да обърка IP адреса на своите потребители по време на транзакции го прави един от предпочитаните дигитални активи на тъмната мрежа. Той прави това чрез помощта на техническото задание и успешно прави трудно определянето на географското местоположение на потребителите.

В началото на 2018 Джон Макафи прогнозира, че в средата на 2018 Verge ще се търгува на $15. Тази прогноза пропадна безнадеждно, но може да се счита, че е налице сериозно разтърсване на крипто пазара, което накара почти всички големи токени да паднат надолу. Verge в момента се търгува на $ 0.0055 с налично предлагане от 15 милиарда и общо предлагане от 16 милиарда.

Digibyte (DGB)

Digibyte се класифицира като спящ гигант, като се има предвид колко е могъщ по отношение на технологичните функции. Този дигитален актив е 40 пъти по-бърз от Биткойн и има значително предимство пред краля на криптовалутите. Digibyte натрупа много инерция, коeто е доказателство за това, че е на път към върха, когато общият пазар започне да преживява нов бум. Digibyte в момента се търгува на $ 0.0084 с циркулиращо предлагане от 11 милиарда и максимално предлагане от 21 милиарда DGB.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини