НАЧАЛО Прессъобщения

Три от хилядите алткойни – Ethereum, TRON, Everlodge – се очаква да избухнат през 2024 г.

ноември 15, 2023 8:05 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Три от хилядите алткойни – Ethereum, TRON, Everlodge – се очаква да избухнат през 2024 г.

От хилядите налични алткойни анализаторите прогнозират, че Ethereum (ETH), TRON (TRX) и Everlodge (ELDG) скоро могат да отчетат значителен ръст в стойността.

С цялостния бичи импулс на крипто пазара, се смята, че именно тези монети могат да отчетат най-голям ръст до 2025 г. и след това. За да видим докъде могат да се повишат, ще разгледаме данните за тях на графиката и текущото им представяне.

Обобщение

  • Ethereum може да достигне $2,335 до края на 2023 г.
  • TRON може да достигне стойност от $0.16 до края на четвъртото тримесечие
  • Everlodge може да скочи 50 пъти при стартирането си

Ethereum (ETH) може да достигне $2,335

Ethereum (ETH) е с възходяща инерция и през изминалата седмица успя да отбележи значителни печалби. Стойността на криптовалутата Ethereum се повиши от $1,785 в долната част до около $2,050 в горната част (към момента на писане на статията). Така към 14 ноември пазарната капитализация на алткойна възлиза на $245.9 милиарда.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Въпреки това Ethereum може да нарасне много повече, движейки се напред. Според прогнозата за цената на Етериум тя може да отбележи покачване до $2,335.71. В резултат на това много инвеститори държат криптовалутата в очакване на подем на стойността ѝ.

TRON (TRX) може да поскъпне до $0.16

TRON (TRX) е един от най-популярните проекти, базирани на блокчейн, който наскоро достигна значителен етап. Въз основа на данни от Coin98 Analytics, мрежата в един момент достигна 1.5 милиона активни потребители дневно. TRONSCAN също така съобщи, че мрежата е достигнала общ брой сметки от 194,000,000. 

През изминалата седмица обаче стойността на криптовалутата TRON се движеше от $0.096158 до най-високата точка на стойността от $0.100858. Освен това през последните 365 дни TRX е нараснал с 59.8%. Според текущата прогноза за цената на TRON тя може да достигне $0.16 до края на 2023 г. 

Everlodge (ELDG) ще предлага фракционна собственост върху жилища

Освен Етериум и TRON, друга криптовалута, която може да отбележи рязък ръст, е Everlodge. Това е предстоящ пазар на недвижими имоти, който може напълно да промени сектора, който е оценен на стойност $280 трилиона. Инвеститорите и търговците постоянно искат да скочат в пространството на недвижимите имоти, но високите разходи за влизане се смятат за основна пречка. 

Така например, ако един имот е на стойност $6,000,000, той може да бъде разделен на 60,000 части на стойност $100. По този начин инвеститорите и търговците могат да диверсифицират авоарите си, като същевременно не е необходимо да получават заеми или ипотеки.


Съществуват обаче и допълнителни ползи от притежаването на част от имота. Всички важни подробности, като данни за собствеността и нотариални актове, се съхраняват в метаданните на смарт договора.

С нарастването на стойността на имота се повишава и стойността на NFT-тата. По този начин инвеститорите получават пасивен доход поради нарастването на стойността, а ако имотът се отдава под наем, те получават и месечни печалби въз основа на процента на собствеността си. 

По време на етап 6 ELDG се търгува на цена от $0.023. При стартирането на проекта обаче цената може да скочи до 50 пъти според информацията. 

За повече информация относно предварителната продажба на Everlodge (ELDG) можете да посетите техния уебсайт тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 15:22 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.