НАЧАЛО Алткойни

Три алткойна показват изключително бичи признаци, според анализатор

28.09.2021 17:14 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Три алткойна показват изключително бичи признаци, според анализатор

Популярен крипто търговец и анализатор казва, че три алткойна, които той следи, изглеждат обещаващо.

Търговецът, известен в индустрията като Credible, написа в Twitter, че цифровата валута XRP изглежда готова да направи възходящ импулс спрямо Биткойн (XRP/BTC).

“Бичи. XRP”

Крипто анализаторът споделя обърната графика на XRP/BTC, която показва, че двойката е на път да се покачи до 0.000055 BTC – на стойност $2.54. Този ход представлява възходящ потенциал от над 160% от текущата му стойност от 0.000022 BTC ($0.89).

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Вторият по големина пул за добив на Етериум спира всички операции

Credible също има възходящи очаквания за децентрализираните борси Curve (CRV) и Pancake Swap (CAKE).

Той споделя данни от компанията за анализи на децентрализирано финансиране (DeFi) Coin98 Analytics, показваща, че CRV е лидер на децентрализирания валутен пазар с обща заключена стойност (TVL) от над $13.2 милиарда до момента. CAKE е на трето място с 4.74 млрд. за същия период.

“Много хора [не обръщат внимание] на CRV (и следователно CVX) и CAKE. [Аз не съм един от тях]. Трупах от тези три [монети] през последните един-два месеца. Все още има много време [да влезете], но това няма да е така още дълго.”

Крипто трейдърът също така предлага актуализация за Биткойн. Той очаква алткойните да летят, докато Биткойн се движи в обхват в близко бъдеще, което ще изпрати графиката за доминантност на Биткойн до рекордно ниски стойности.

“Постигнахме 49% от BTC [доминантност], 1% под моята цел. Достатъчно близо е. Очаква се BTC да [се търгува в диапазон] през следващите седмици/месеци, което ще позволи на алткойните да скочат и да изпратят доминантността на BTC до нови дъна за всички времена.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.