НАЧАЛО Алткойни

Търговският обем на XRP нараства стремглаво

юли 22, 2022 10:10 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търговският обем на XRP нараства стремглаво

XRP отбеляза безпрецедентна активност, като обемите на търговия почти достигнаха 18 милиарда XRP за един ден.

Могат да се посочат няколко причини за възхода на токена на Ripple, включително малките победи срещу Комисията за ценни книжа и борси (SEC).


Santiment сподели графика на обемите на транзакциите за XRP, която показва огромен скок. Дивите колебания на обемите на транзакциите озадачи блокчейн анализаторите, опитващи се да разберат движенията.


В мрежата на XRP се наблюдаваше голяма аномалия в края на седмицата, като в последния час на петък (UTC) се наблюдаваше бърз скок до 18.7 млрд. в обема на търговията с XRP.

Това може да си струва да бъде наблюдавано за някои необичайни ценови действия през предстоящия уикенд.


Скокът в обемите на търговия идва след поредица от тактически победи на Ripple Labs над SEC. Съдът отхвърли искане на SEC да не взема предвид реч на бившия служител на Комисията, в която той описва Етериум като ценна книга. Съдът удари SEC и определи подобно предложение като „лицемерие„, което не е в рамките на постулатите на законите, ръководещи дейността на Комисията.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Предстои финален спад на пазара, твърди CEO-то на deVere Group

SEC се стреми да защити самоличността на своите експерти и съдържанието на техните показания в ход, който Ripple Labs определи като „безпрецедентен„. Тъй като в момента тенденцията е в полза на Ripple Labs, биковете се надяват, че съдът ще застане на страната на фирмата за криптовалути по въпроса за експертните свидетели.

Биковете на XRP залагат много на успеха в делото срещу SEC. Ако фирмата спечели, това може да тласне цената нагоре, но при загуба може да видим срив на алткойна.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини