НАЧАЛО Прессъобщения

Треска за предварителни продажби: Новата предварителна продажба на Fezoo привлича инвеститори в Cardano и Solana със своята визия за трансформиране на крипто търговията: Етап 1 е наличен сега

29.03.2024 18:55 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Треска за предварителни продажби: Новата предварителна продажба на Fezoo привлича инвеститори в Cardano и Solana със своята визия за трансформиране на крипто търговията: Етап 1 е наличен сега

Този сезон е отличен за инвеститорите в предварителни продажби. Тези токени с по-малка капитализация могат да доведат до експлозивни печалби за тези, които влизат рано.

Най-добрите токени като Cardano (ADA) и Solana (SOL) вече се радват на рали, подхранвано от бичия импулс на Биткойн, а перспективите изглеждат бичи. Същевременно инвеститорите в Cardano (ADA) и Solana (SOL) търсят обещаващи алтернативи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Досега те са се спрели на популярната платформа за онлайн търговия Fezoo (FEZ). Fezoo (FEZ) наскоро стартира своята предварителна продажба, привличайки голямо търсене. Инвеститорите са привлечени главно от потенциала му да предефинира индустрията, което го прави криптовалута, която заслужава да се следи.

Cardano (ADA) е на път да достигне $1

Cardano (ADA) е сред най-големите криптовалути по пазарна капитализация. След спад с почти 20% миналата седмица, Cardano (ADA) показва признаци на обрат, като дори днес цената изглежда стабилна. Инвеститорите са нетърпеливи за това възстановяване, прогнозирайки скок над цената от $1.

Топ анализатори посочиха промяната на настроенията към Cardano (ADA) от мечи към бичи. Инвеститорите започнаха масово да акумулират токена. Китовете в мрежата на Cardano (ADA) също купуват повече токени, което потенциално може да изстреля цената на Cardano (ADA) до нови върхове.

Solana (SOL) Увеличение на масовото приемане намек за експлозивни печалби

Solana (SOL) се опитва да скочи до нови върхове от дни, но така и не успява. Инерцията от воденото от Биткойн рали намаля.

Много потребители на DEX са мигрирали към децентрализирани борси, базирани на Solana (SOL). Обемът на инвеститорите в базирани на Solana DEX вече е нараснал с 3% спрямо миналия месец. С множество разработки, които все още са в ход, Solana може да достигне $300 преди края на годината.

Предварителната продажба на Fezoo (FEZ) потвърждава потенциала за трансформиране на индустрията

Fezoo (FEZ) е дългоочаквана платформа за търговия, предлагаща над 50 финансови възможности. Всичко се прави от един акаунт, което прави Fezoo (FEZ) стабилна платформа за онлайн търговия. Една дългоочаквана функция на Fezoo (FEZ) е неговата отдаденост на поверителността на потребителите. За разлика от основните платформи, известни с натрупването на потребителски данни, Fezoo (FEZ) подхожда по различен начин. KYC не се изисква на Fezoo (FEZ), което означава, че потребителите могат да търгуват анонимно на платформата.

Създаването на акаунт във Fezoo (FEZ) е лесно. Просто изпратете своя имейл адрес и потребителско име и сте готови. Fezoo (FEZ) предлага надеждни за бъдещето функции като инструменти за търговия, задвижвани от AI, които ще копират успешни стратегии за търговия. С функцията за обмен на Fezoo потребителите могат да обменят различни криптовалути безплатно. Членовете на VIP програмата на Fezoo ще бъдат възнаградени, когато направят повече сделки. Те също така ще получат кешбек, награди за стейкинг и други.

Fezoo (FEZ) избухна през първия етап от своята предварителна продажба. Събитието продаде милиони токени на хиляди инвеститори, включително на почитателите на Cardano (ADA) и Solana (SOL). Инвеститорите в предварителна продажба са готови за добра възвръщаемост, а експертите очакват Fezoo (FEZ) да постигне стократно рали след предварителната продажба. Плюс това, 50% от приходите на платформата ще бъдат споделени с инвеститори в предварителна продажба, стига те да държат токените. Ако тази прогноза се поддържа, ранните потребители може да инвестират в потенциален топ токен.

Научете повече за предварителната продажба на Fezoo (FEZ), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.