Home

„DTX треската“ завладява AI криптовалутите, инвеститорите в XRP и Uniswap (UNI) стимулират скока

17.06.2024 8:00 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
„DTX треската“ завладява AI криптовалутите, инвеститорите в XRP и Uniswap (UNI) стимулират скока

Все повече инвеститори от цялата крипто общност агресивно инвестират в DTX Exchange. Инвеститорите от общността на монети като XRP и Uniswap (UNI) наляха много пари в предварителната продажба миналата седмица; някои я наричат „DTX треска“.

DTX Exchange вече набра $2 милиона в частен начален кръг, а предварителната продажба, която започна наскоро, събра над $700,000. След подкрепата от инвестгиторите в XRP и Uniswap (UNI), DTX е готова за стартиране. Нека открием какво се случва около крипто общността на AI и какво привлича инвеститорите към DTX.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Нов фонд, стартиран в Япония и Южна Корея от Ripple

Ripple наскоро обяви старта на нов фонд, фокусиран върху Япония и Южна Корея, предназначен да стимулира блокчейн иновациите на тези ключови пазари. Еми Йошикава, вицепрезидент по стратегическите инициативи в Ripple (XRP), заяви: „Това стартиране отразява нашата силна вяра в потенциала на Япония и Корея като централни центрове за блокчейн иновации.“ Този ход идва в момент, когато крипто индустрията се сблъсква с предизвикателни регулаторни условия в САЩ.

Ripple обяви във вторник, че ще използва средствата за подобряване на корпоративните партньорства, предоставяне на безвъзмездни средства за разработчици, инвестиране в стартиращи компании и насърчаване на растежа на общността. След като през 2017 г. създаде централата си за Азиатско-тихоокеанския регион в Сингапур, през октомври XRP получи пълен оперативен лиценз.

Uniswap (UNI) придобива „ Crypto: The Game“

Миналия понеделник Fortune съобщи, че Uniswap Labs, компанията, която е разработила Uniswap (UNI), наскоро е закупила Crypto: The Game, базирана на блокчейн игра, подобна на предаването Survivor. Цената на покупката не беше разкрита. Като част от придобиването съоснователите на играта ще се присъединят към Uniswap (UNI) и ще продължат да разработват бъдещите сезони.

От стартирането си по-рано тази година „Crypto: The Game“ придоби забележима популярност. Входните пропуски за втория сезон на играта, NFT, бяха разпродадени за по-малко от 15 минути. Някои от тези 800 пропуска по-късно бяха препродадени на цена с близо 40% по-висока от първоначалната, по данни на OpenSea.

DTX Exchange внася революция в борсовата индустрия

След възхода на криптовалутите, управлявани от изкуствен интелект, сега сцената е подготвена за нови платформи като DTX Exchange, които да оставят своя отпечатък. Борсата DTX Exchange е в челните редици на технологиите за търговия, като предлага усъвършенствани функции като 1,000Х ливъридж, без да е необходимо да се преминава през KYC процесите, споделени ликвидни пулове и система за портфейли без попечителство.

Тези функции са не просто нови, те са трансформиращи, като предоставят на търговците несравним контрол и гъвкавост върху техните дигитални активи. Популярността на борсата DTX е ясна от успеха на предварителните ѝ продажби. Тя е събрала над $700,000, включително $500,000 през първата седмица на публичната си предварителна продажба. DTX е на път да окаже значително въздействие върху пазара.

Инвеститорите са развълнувани от потенциала на DTX Exchange, което се вижда от бързото нарастване на инвестициите и предстоящото увеличение на цената й при предварителна продажба от $0.04 на $0.12 при стартирането, 300% преди листването. Този ръст показва, че пазарът е оптимистично настроен и че се увеличава търсенето на платформи, които дават на потребителите повече контрол и по-малко пречки.

Научете повече:
Посетете предпродажбата на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.