НАЧАЛО Биткойн

Трейдър с исторически точни прогнози предвижда отскок за Биткойн и Етериум

юли 6, 2022 13:10 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Трейдър с исторически точни прогнози предвижда отскок за Биткойн и Етериум

Крипто стратег, който е изградил огромната си група последователи с добри прогнози за Биткойн, каза, че очаква повишения както за BTC, така и за Етериум.

Псевдонимният анализатор Smart Contracter каза на своите последователи в Twitter, че се очертава устойчив отскок на Етериум, след като водещата платформа за смарт договори успя да се задържи над нивото 0.618 на Фибоначи.


Хубаво движение от 0.618 на ETH, изглежда добре за движение до около $1,400. 

Определено може да се каже, че волатилността намалява, тъй като бяха необходими дни за отскок, за да се получи действително приличен отскок от това ниво.Към момента на писане на статията Етериум се търгува около $1,142, отчитайки незначителен спад за деня.


Поглеждайки към Биткойн, Smart Contracter каза, че BTC също е имал добра реакция около зоната на 0.618 фиб, което, както отбелязва той, предвещава добри резултати за водещата криптовалута.


Красива реакция от 0.618 на BTC до самото затваряне на деня. Изплаща се да имаш план и да го изпълняваш.

Image

Реакцията на най-голямата криптовалута над нивото 0.618 фиб е в съответствие с мнението на Smart Contracter, че BTC се подготвя за рали. Към момента на писане Биткойн се търгува около $20,200 


В края на миналия месец анализаторът заяви, че търговците на Биткойн изглежда натрупват от актива и той очаква отскок до поне $24,000.

С всеки изминал ден BTC започва все повече да прилича на акумулация. Планирам максимално наддаване около $19,000, дали това е окончателното дъно или само средносрочно, все още не съм сигурен, но мисля, че ще стигнем минимум $24,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Цената на Celsius (CEL) скача с 800% за два месеца

Алткойн, базиран на Етериум (ETH), който се нарежда сред 100-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация, се е повишил с трицифрени с трицифрени числа през последните 30 дни.

август 12, 2022 13:55 1 мин. четене

Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

В неотдавнашно интервю за Kitco прословутият защитник на златото Питър Шиф прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) все още може да падне под нивото от $10,000 поради принудителни продажби.

август 12, 2022 12:30 1 мин. четене

Обявена е дата за Сливането на Етериум

Преминаването на Етериум към Proof-of-Stake наближава, като разработчиците се споразумяха за предварителна дата за Сливането.

август 12, 2022 11:27 1 мин. четене

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене