НАЧАЛО Биткойн

Трейдър предупреждава за подвеждащ възход при Биткойн

април 10, 2022 21:07 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Трейдър предупреждава за подвеждащ възход при Биткойн

Внимателно следен крипто стратег предупреждава Биткойн биковете, че BTC вероятно ще хване в капан участниците на пазара, които купуват следващото рали.

В нова стратегическа сесия, псевдонимният търговец, известен като ‘Cheds’, казва на своите абонати в YouTube, че Биткойн мечките в момента са в контрол и че всеки отскок е възможност за шорт на BTC.

“Не става дума за прогнозиране накъде ще отиде. Това е като колежански баскетбол: разбирането кой има часовника за притежание и това означава, че ако отскочим, вие разглеждате за шорт. 

Търсите да [шортнете] отскока в съпротива. Търсите всичко, което ще ви даде най-добрата потенциална настройка въз основа на тенденцията. Търсите най-добрия контратренден ход, който можете да [шортнете].”

Прочети Още: Този алткойн има ‘светли перспективи’, твърди До Куон

Cheds също така обяснява защо вярва, че следващото рали вероятно ще бъде капан, вместо обрат на тренда. Според крипто анализатора, скорошното движение на Биткойн под $45,000 е основен червен флаг за биковете.

“Имахте голямо ниво, което беше тествано ($45,000). […]

Имате пробив и инвалидиране. Това е наистина лош знак. Това трябва да бъде началото на всеки анализ, а не че RSI е свръхпродаден или някаква произволна вълна на Елиът или някаква глава и рамене на едночасова графика. Оставете ги тези неща. Просто се съсредоточете върху инерцията и ключовите нива.”

 

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини