НАЧАЛО Други

TransferGo разглеждат xRapid за трансгранични плащания

НОЕ. 13, 2018 10:51 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 TransferGo разглеждат xRapid за трансгранични плащания

Ripple партньор и международна платформа за плащания TransferGo казва, че изследва предимствата на захранвания от XRP продукт на Ripple - XRapid.


В отговор на въпрос в Twitter, изпълнителният директор на TransferGo Даумантас Двилинскас потвърди, че компанията тества решението на Ripple за трансгранично плащане.
През септември Двилинскас разкри, че TransferGo пуска коридор за преводи от Европа до Индия, който използва технологията на Ripple за икономически ефективни и практически мигновени транзакции. Въпреки това, компанията не уточни кои от трансграничните софтуерни решения на Ripple ще използват.


Радваме се, че сме една от първите компании на пазара, които предлагат на клиентите си парични преводи в реално време.

Чрез използването на революционната блокчейн технология на Ripple, ние сме в състояние да установим комуникация в реално време между нас и нашите банкови партньори в Индия, позволявайки на клиентите на TransferGo да изпращат пари на семейство и приятели или незабавно да извършват международни плащания.

За да покаже потенциала на технологията на Ripple, TransferGo заяви, че пуска безплатни парични преводи между Европа и Индия, захранвани от Ripple.


Лондонският стартъп заяви, че е нарастнал със 100% през годините и доминира пазара на парични преводи в Европа. През октомври TransferGo стана първият на пазара, предлагащ напълно безплатни международни парични преводи. С повече от половин милиард потребители, TransferGo нараства с 1,000 нови клиенти на ден.

Мисията на компанията е в синхрон с тази на Ripple, чиято цел е напълно да пренапише начина, по който финансовите институции правят бизнес и придвижват пари.

В днешното глобално общество клиентите трябва да могат да прехвърлят пари на близки и приятели в международен мащаб без разходи, по същия начин, по който могат и на вътрешния пазар. 

Вярваме в премахването на сложните структури на таксите, които трудно могат да бъдат разбрани - искаме нашите клиенти да имат пълна увереност, че предоставяме услуга без такса за транзакция и без промяна на валутните курсове - тя е безплатна.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от крипто пазара до края на 2021 година?

В ново интервю за Real Vision Finance Пал казва, че очаква Биткойн и крипто пазарите да претърпят значителен подем до края на годината.“Най-общо казано, последното тримесечие на годината е, когато идв...
СЕП. 16, 2021 19:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света