НАЧАЛО Прессъобщения

Трейдърите на VeChain и Pepe вярват много на Fezoo (FEZ), виждайки уникална възможност да трансформират своя опит в търговията

22.03.2024 0:40 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Трейдърите на VeChain и Pepe вярват много на Fezoo (FEZ), виждайки уникална възможност да трансформират своя опит в търговията

Интензивността на пазара току-що се повиши до единадесет с няколко промени на пазара в последно време. Нещата се случват дори по-бързо от преди и монетите сменят собствениците си с по-голяма скорост. Има малко време за реакция, но инвеститорите трябва да запазят спокойствие дори в хаоса на пазара.

Това спокойствие ще им позволи да видят пазара такъв, какъвто е, и да обмислят своите възможности.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


За инвеститорите в VeChain (VET) и Pepe (PEPE) опцията, в която могат да инвестират, е Fezoo (FEZ)), нова децентрализирана крипто борса.
Научете повече в следващите параграфи.

Притежателите на VeChain (VET) отписват през март

VeChain (VET) е блокчейн мрежа, предназначена да рационализира и подобри веригите за доставки. Тя се надява да промени начина, по който работят глобалните вериги, чрез технологията на разпределената счетоводна книга. Нейният токен за комунални услуги, VeChain (VET), започна добре март, но сега е с над 10% по-малко, отколкото когато влезе в месеца.

VeChain (VET) имаше над средното ниво през първите две седмици на март и наистина отбеляза големи печалби. Втората половина обаче беше праволинейна и низходяща за токена. VeChain (VET) потъна с 13% в сравнение с преди една седмица, като сега се търгува за $0.04201 за токен.

Инвеститорите в Pepe (PEPE) стават сериозни

Pepe (PEPE) е меме монета, която вече има доста последователи. Въпреки усмихнатия си талисман и хумористичната общност обаче Pepe (PEPE) може да бъде сериозна опция. Последните тенденции обаче сочат, че не само характерът ѝ я задържа, а и графиките не са в нейна полза.

Pepe (PEPE) достигна над 5 пъти през март, започвайки рязко покачване с началото на месеца. Понастоящем стойността му е около $0.00000820, но по-голямата част от тази инерция е изчезнала. В сравнение с преди 7 дни Pepe (PEPE) е поевтинял с 21%. Все още може да се възстанови преди края на месеца.

Уникален опит в търговията с Fezoo (FEZ) привлича инвеститори

VeChain (VET) се търгува на по-ниска от очакваната стойност, тъй като мартенският му спад продължава. Pepe (PEPE) наистина отбеляза огромен скок в началото на месеца, но оттогава не се наблюдават много повече позитиви. Ето защо инвеститорите се нуждаят от преглед на Fezoo (FEZ).

Fezoo (FEZ) е децентрализирана “permissionlеss” крипто борса. Тя е създадена, за да пренесе предимствата на централизираните борси в децентрализирана екосистема, създадена за трейдъри. Fezoo (FEZ) се развива върху основната идея на борсата, за да създаде по-голяма и по-добра платформа.

В платформата потребителите сами се справят със средствата си. Те могат да търгуват с двойки, да купуват или продават криптовалути и дори да стейкват монети. Колкото повече сделки правят потребителите, толкова повече награди могат да получат от Fezoo (FEZ).

Инвеститорите могат да закупят Fezoo (FEZ) на евтината цена от $0.013 сегашния етао на предварителната продажба. Това вероятно е най-ниската цена, на която някога ще бъде Fezoo (FEZ), и най-добрата възможност да купите голяма част от криптовалутата.

Научете повече за предварителната продажба на Fezoo (FEZ), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 11:20 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.