НАЧАЛО Прессъобщения

Трейдърите на Kaspa (KAS) и Maker (MKR) се насочват към Kelexo (KLXO), виждайки потенциала на платформата за кредитиране

24.03.2024 19:12 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Трейдърите на Kaspa (KAS) и Maker (MKR) се насочват към Kelexo (KLXO), виждайки потенциала на платформата за кредитиране

Някои криптовалути се радват на добър възход на фона на спадащия пазар на криптовалути. Kaspa (KAS) и Maker (MKR) са сред най-добре представилите се през седмицата, като отбелязаха повишения от съответно над 5% и 15%.

Въпреки това, под хайпа на популярните криптовалути, една нова монета в предпродажбения си период се оказва следващата криптовалута, която има голям потенциал да породи вълнение сред крипто пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Притежателите на Kaspa (KAS) и Maker (MKR) правят крачка напред и се присъединяват към платформата Kelexo (KLXO), като допълнително подчертават нейния невероятен потенциал.

Kaspa (KAS) се покачва

Kaspa (KAS) е децентрализирана PoW криптовалута, прилагаща протокола BlockDAG. Kaspa (KAS) се радва на голям интерес заради високоскоростната си мрежа и по-ниските такси за транзакции. Тя е една от тези, които трябва да се наблюдават от много инвеститори, тъй като поскъпването ѝ е в разрез с настоящата пазарна динамика.

Kaspa (KAS) се продава на цена от $0.1420 за токена и през последните 7 дни е отбелязала леко увеличение на ценовата си стойност с около 4%. Kaspa (KAS) има пазарна капитализация от $3.25 милиарда и е в топ 40 на криптовалутите по пазарна капитализация, според данни на CoinMarketCap.

Maker (MKR) може да погледне към $4,000

На множество графики, Maker (MKR) се вижда в зелено. Maker (MKR) е платформа за смарт договори, изградена върху блокчейна на Ethereum (ETH), която планира да реши проблемите с волатилността в индустрията.
Притежателите на Maker (MKR) ще се надяват, че тази инерция може да продължи и монетата ще се движи още по-нагоре и ще пробие над $3,400. Мейкър (MKR) може да е на път да достигне $4,000, а анализаторите са настроени бичо към монетата. Нараства убеждението, че ако Maker (MKR) успее да преодолее съпротивата при $3,500, ще може да тества зоната от $4,000, преди да се оттегли.

Kelexo (KLXO) води революцията

Kelexo (KLXO) изпреварва и води революцията в областта на платформите за кредитиране. Тази нова монета променя опита на кредиторите и кредитополучателите на пазара.
Традиционните платформи за кредитиране обикновено проявяват мудност при обработката и одобряването на заеми. Те са свързани с по-високи такси за транзакции и много ограничени възможности за погасяване.

Но с Kelexo (KLXO) всичко това вече е в миналото. Kelexo (KLXO) е напълно децентрализирана Web3 платформа, която позволява на потребителите да проучват и кандидатстват за различни възможности за заем, с които могат да работят. Платформата е изградена с помощта на AI и блокчейн технологиите, за да се осигури ефективност в системата.

Инвеститорите могат да изберат най-добрите налични възможности, след като оценят рисковете, свързани с всяка от тях, с помощта на AI технологията. Потребителите имат приоритет в платформата Kelexo (KLXO), а целият процес е улеснен и удобен за тяхното участие. Не е необходимо да преминавате през KYC процес, а плановете за плащане са гъвкави.

Инвеститорите могат да закупят Kelexo (KLXO) само за $0.05 на токен и тъй като 60% от общото предлагане на токени е запазено за предварителна продажба и се продава бързо, може да обмислите да се възползвате от тази възможност възможно най-скоро.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.