НАЧАЛО Алткойни

Tрейдър предупреждава да се стои настрана от тази криптовалута от топ 10

септември 22, 2023 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tрейдър предупреждава да се стои настрана от тази криптовалута от топ 10

Доста известен крипто търговец, познат като "Altcoin Sherpa" отправи предупреждение за три от десетте най-големи криптоактива по пазарна капитализация.

Търговецът заяви, че Binance Coin (BNB), родния токен на Binance Smart Chain и функционален токен на крипто борсата Binance, “виси на косъм“:

Мисля, че е най-добре да стоите настрана от монетата в краткосрочен план. Все още смятам, че Binance вероятно е добре, но е важно да бъдем предпазливи в тези несигурни времена.

Графиката на анализатора показва, че на четвъртия по големина криптоактив по пазарна капитализация липсва възходяща инерция, след като от май 2022 г. насам шест пъти не успя да пробие нивото на съпротива при цена около $330.

Същевременно графиката на Altcoin Sherpa показва, че BNB е пробила под двумесечен диапазон, като следващото ниво на подкрепа е с над 10% под текущата цена. Към момента на писане на статията BNB се търгува на цена от $210.

Обръщайки се към Биткойн (BTC), Altcoin Sherpa заяви, че е бичи настроен към флагмана в краткосрочен план:

Все още съм на мнение, че [Биткойн] ще достигне $28,000. Всички четиричасовите експоненциални пълзящи средни изглеждат прилично в краткосрочен план и не са превишени; мисля, че ще видим още едно изтласкване нагоре.

Коментирайки Етериум (ETH), трейдърът заяви, че представянето на цената на втория по големина криптоактив по пазарна капитализация спрямо Биткойн вероятно ще определи какво ще се случи с алткойните по-нататък:

ETH: Според мен скоро ще настъпи моментът за покупка на алткойни… бих искал да видя ETH/BTC да се понижи малко и след това да потърся приличен по размер ръст на алткойните до края на тази година.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Прогноза за Solana: Може ли алткойнът да надмине Етериум?

В следващата фаза на пазарната експанзия се очаква Solana (SOL) да достигне 10% от Етериум (ETH), според InvestAnswers.

декември 2, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.