НАЧАЛО Прессъобщения

Tradecurve Markets (TCRV) набира $6.1 милиона, нов блокчейн на Shiba Inu (SHIB), а за Ethereum (ETH) предстои голямо движение

септември 28, 2023 11:05 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tradecurve Markets (TCRV) набира $6.1 милиона, нов блокчейн на Shiba Inu (SHIB), а за Ethereum (ETH) предстои голямо движение

Tradecurve Markets набра $6.1 милиона, а Shib Association ще разработи нов Shiba Inu блокчейн. Фючърсен ETH ETF може да бъде одобрен скоро. 

Крипто индустрията е развълнувана от впечатляващи актуализации – от Shiba Inu (SHIB), които пробиват нова почва, до Ethereum (ETH), където общността се подготвя за значителна промяна, както и Tradecurve Markets (TCRV), която набира значителна инерция при предварителното си предлагане. В тази статия ще разгледаме именно тези революционни събития.

>> Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve Markets<<

Shiba Inu (SHIB): Разработване на блокчейн

Shiba Inu (SHIB) е на път да започне революционно пътуване. Тази инициатива, ръководена от тракера за изгаряне на Shiba Inu “Shibburn”, е от съществено значение за споделянето на актуализации относно операциите на блокчейна.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Като смел ход Shib Association обяви плановете си за създаване на блокчейн, фокусиран само върху монетата Shiba Inu. По този начин сигнализира за ангажимент към екосистемата на токена. Забележително е, че тази специализирана мрежа ще поддържа SHIB, разграничавайки я от други токени, свързани с Shiba Inu.

Тъй като общността на Shiba Inu очаква с нетърпение тези развития, експертите в крипто пространството също направиха някои бичи ценови прогнози. Всъщност те предвиждат цената на Shiba Inu да достигне $0.00001078 до декември 2023 г. 

Ethereum (ETH): Очаква се голямо движение с одобрението на фючърсен ETF  

Ethereum (ETH) се позиционира за значителна крачка към сектора на традиционните финанси. За да уточним, общността на Ethereum сега се подготвя за потенциалното одобрение на фючърсен ETH борсово търгуван фонд (ETF) на 2 октомври. В очакване на това революционно развитие опциите върху Ethereum отбелязаха рязък ръст на отворения интерес на CME, което е сигнал за нарастващ интерес. 

Този ход демонстрира нарастващото признание и приемане на Ethereum в рамките на традиционните финансови пазари, преодолявайки пропастта между крипто и традиционните инвестиционни сфери. Пазарните анализатори следят отблизо ценовото действие на Ethereum. 

Прогнозите сочат, че през четвъртото тримесечие на 2023 г. стойността на ETH може да достигне $2335.71. Следователно това показва оптимизма около перспективите на проекта.

Tradecurve Markets (TCRV): Набира $6.1 милиона и продължава да брои

Tradecurve Markets (TCRV) създаде вълнение в крипто пространството с текущото си предварително продажба. До момента проектът е набрал средства в размер на $6.1 милиона. По този начин демонстрира силната подкрепа и интерес, които е събрал от крипто общността. 

С вече милиони продадени токени, родният токен на Tradecurve Markets, TCRV, е на траекторията на значителен растеж. Това, което отличава Tradecurve Markets от останалите, е мисията му да се справи с предизвикателствата и предизвикателствата на пазара. 

Например, един от най-належащите проблеми в онлайн търговията е опасенията за неприкосновеността на личния живот. Tradecurve Markets ще премахне натрапчивите KYC проверки по време на регистрацията. Потребителите вече могат да търгуват уверено, знаейки, че личната им информация не се съхранява в платформата.

Освен това регулаторните предизвикателства все повече затрудняват достъпа на търговците до висок ливъридж на много платформи. Tradecurve Markets обаче ще позволи на потребителите да се абонират за AI ботове за търговия и да получат достъп до висок ливъридж, започващ от 500:1. В резултат на това ще се открият възможности за начинаещи и опитни търговци да увеличат възвръщаемостта си.

Токенът TCRV сега струва само $0.025. С бързото наближаване на Етап 6 обаче тази цена ще се увеличи до $0.03. TCRV може да отбележи по-бърз растеж от Shiba Inu и Ethereum, благодарение на ниската си пазарна капитализация. 

По този начин експертите прогнозират 50х ръст преди края на предварителната му продажба и още един 100х скок, след като бъде регистриран на първокласни (Tier 1) централизирани борси (CEX).

За повече информация относно предварителната продажба на Tradecurve Markets (TCRV):
Уебсайт: https://tradecurvemarkets.com/
Предварителна продажба за покупка: https://app.tradecurvemarkets.com/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 22:02 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.