НАЧАЛО Прессъобщения

Какво казва ChatGPT за цената на Solana и Tradecurve за 2023 г.

юни 1, 2023 9:20 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво казва ChatGPT за цената на Solana и Tradecurve за 2023 г.

Въпреки че Solana подобрява мрежата си, наскоро тя навлезе в мечи тренд. Междувременно TCRV има светло бъдеще пред себе си, продължавайки своя предпродажбен скок.

Тъй като Solana (SOL) не успява да задържи цената си над нивото от $20, инвеститорите се чудят за нейното бъдеще и посоката, в която ще се развива.

Междувременно Tradecurve (TCRV) продължава да впечатлява експертите, като рязко се покачва в предварителната си продажба и предоставя несравнима функционалност, която може да промени търговията такава, каквато я познаваме. Но какво казва ChatGPT за бъдещето на тези токени? Нека видим!

>>КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА<<


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Какво казва ChatGPT за Solana (SOL)?

Макар че ChatGPT първоначално беше “фен” на Solana (SOL), като дори стигна дотам да твърди, че монетата ще надмине Етериум (ETH) с по-високата си мащабируемост и по-ниските такси за транзакции, нещата изглежда са се променили поради скорошното представяне и движение на Solana (SOL).

А именно, въпреки че цената на Solana проби над нивото от $20 през изминалата седмица, следвайки 133% скок в мрежовата активност на Solana (SOL), тя не успя да запази тази инерция за повече от няколко дни.

Понастоящем Solana (SOL) се търгува на цена от около $19.4, отбелязвайки спад от 2.32% през последните 24 часа. Обемът на търговията със Solana (SOL) също се понижи със 7.41% от вчера.
Така че, поради търговията на Solana (SOL) под нивото на подкрепа от $19.50, експертите прогнозират, че мечките на Solana (SOL) ще поемат отговорност и ще понижат цената още повече до ценовите нива от $18 и $17 през следващите дни.

Tradecurve (TCRV) впечатлява експертите с несравнимите си функции за търговия

Tradecurve (TCRV) е нова хибридна платформа за търговия, която променя правилата на играта и перфектно съчетава най-добрите елементи на централизираните и децентрализираните борси, впечатлявайки крипто експертите, ChatGPT и инвеститорите, с функционалности, които не могат да бъдат открити никъде другаде.

А именно, чрез Tradecurve потребителите могат да използват своите крипто баланси и да търгуват с акции, облигации, опции, форекс, суровини, ETF-и и криптовалути, всичко това, използвайки една сметка.

Това, което я отличава от нейните конкуренти обаче, е фактът, че тя е първото децентрализирано решение, което предлага тези продукти, осигурявайки на потребителите пълна анонимност, без да е необходимо да преминават през процедури за опознаване на клиентите (KYC).

Освен това децентрализираният му характер позволява на TCRV да осигури на потребителите достъп до хиляди пазари, независимо от това къде се намират по света. По този начин Tradecurve има за цел да премахне бариерите за навлизане на пазара, като същевременно предоставя на своите потребители дълбока ликвидност и бързо изпълнение.

>>КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА<<

Освен това търговията в Tradecurve е доста проста и бърза. Всичко, което трябва да направите, е да си създадете акаунт (като предоставите валиден имейл адрес и нищо повече), да свържете портфейла си, да депозирате криптовалутата, която искате да използвате и да започнете да търгувате с множество класове активи за един миг.

Но революционната платформа за търговия не е всичко, което Tradecurve ще ви предостави. А именно, потребителите ще могат да се възползват от много ексклузивни функции на платформата Tradecurve, включително алгоритмична търговия с изкуствен интелект, висок ливъридж, започващ от 500:1, и копираща търговия (потребителите могат да плащат абонаментна такса на успешни търговци, за да копират техните сделки).

Освен това притежателите на TCRV токени ще получат отстъпки от таксите за търговия, защита от отрицателен баланс, обслужване на VIP сметка, както и бонуси и привилегии за депозит и повишаване на нивото.

Разбира се, всичко това може да изглежда непосилно за новите трейдъри, които искат да започнат своето крипто пътешествие, но не са сигурни как. Е, не се притеснявайте, тъй като Tradecurve е тук, за да ви помогне и с това. Платформата планира да стартира своя собствена академия за търговия в метавселената, предлагайки на потребителите огромни образователни ресурси и изчерпателни курсове, където те могат да подобрят уменията си и да се запознаят с техниките за търговия.

>>КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА<<

В момента TCRV се намира на втори етап от предварителната си продажба, като токените се търгуват на цена от $0.012, което предоставя отлична възможност на инвеститорите да станат част от един революционен проект, докато цените са все още благоприятни.

Освен това експертите прогнозират, че TCRV ще поскъпне 50 пъти, преди да стартира на топ централизирани борси, когато може да нарасне с още 100 пъти. Така че спокойно може да се каже, че TCRV е изключителна инвестиция, която може да донесе на инвеститорите високи печалби и несравнима функционалност.

Но TCRV не планира да спре дотук. А именно, монетата се стреми към място в топ три на световните платформи за търговия, изпреварвайки такива като OKB, Huobi и Robinhood. И, като се има предвид, че ICO-то на Binance (BNB) започна на цена от $0.11, а в момента BNB се търгува на цена около $308, няма ограничение за потенциала за растеж на TCRV.

За повече информация относно предварителната продажба на TCRV токените:

Уебсайт: https://tradecurve.io/
Закупуване на токени в предварителна продажба: https://app.tradecurve.io/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp
Telegram:https://t.me/tradecurve_official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.