НАЧАЛО Алткойни

Този токен скочи с 500% след листинг на Coinbase

август 15, 2021 14:08 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този токен скочи с 500% след листинг на Coinbase

Мрежата за плащания - Request Network Token (REQ) е нараснала с 500% през последните седем дни.

В момента REQ се търгува за $0.25, като достигна връх от $0.42, според данни от CoinMarketCap.

Какво е Request Network?

Стартирана през 2017 г., Request Network позволява на потребителите да изпращат, получават и изпълняват фактури в децентрализирани мрежи. Бизнесът, който приема крипто, може да фактурира своите клиенти чрез автоматизирана платформа, точно както корпорациите правят в света извън крипто.

Някои от внезапните скокове на REQ след обявяването на листинга му на популярната борса за криптовалути Coinbase вчера. След като една монета бъде насрочена за пускане в списъка на Coinbase, цената ѝ често се насочва към небето – феномен, известен като „Coinbase ефекта“.

Той е забелязан за първи път през 2017 г., след като цените на хард форковете на Биткойн – Биткойн Кеш и Лайткойн се удвоиха след техните листинги в борсата. Ефектът не винаги се манифестира. Пример за това е, когато монета е изброена по време на мечи пазар, както стана при Dogecoin преди два месеца.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Terra (LUNA) ще достигне $100 тази година, според популярен инвеститор


REQ спадна с около 40% от вчера, което показва големи разпродажби след листването – може би случай на “купи слуховете, продай новината”. Въпреки това цената на REQ се повиши със 950% през последния месец.

Стартиран през октомври 2017 г., REQ има максимално предлагане от 999,983,984 и изгаря токени, когато се използва за електронно фактуриране. Мрежата таксува до 10 цента за искания за плащане и изгаря еквивалентно количество REQ, за да намали общото предлагане в обращение.

Както CryptoDnes съобщи, Coinbase също изброи токена за управление на QuickSwap. С пазарна капитализация от $299 милиона, токенът се търгува за $718, което е увеличение от 70% за последните седем дни. QuickSwap достигна връх от $808, според данни от CoinMarketCap.

Coinbase също така добави Axie Infinity токена за управление, AXS. Токенът, който има пазарна капитализация от $4 милиарда, спадна с над 6% от вчера, но е нараснал с около 65% в рамките на последните седем дни. Сега се търгува на $66.19. Това е огромен скок от $4.2 на 21-ви юни – криптовалутата се е покачила с 1,693% оттогава, достигайки рекордната стойност от $76.96 долара на 11-ти август.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Circle разширява обхвата на USDC до 5 нови блокчейна

Стабилната монета USDC официално вече ще бъде налична на пет нови вериги. В допълнение, фирмата издадетел на валутата засилва усилията си за стартиране на нов протокол, който ще улесни безпроблемното прехвърляне на токена между различните блокчейн мрежи.

септември 29, 2022 19:20 1 мин. четене

Виталик Бутерин: Ето какво предстои за Етериум

Основателят на Етериум (ETH), Виталик Бутерин казва, че водещата платформа за смарт договори трябва да продължи да се развива в посока на дългосрочна устойчивост.

септември 29, 2022 11:44 1 мин. четене

Алткойн скочи със 75% покрай дело срещу Coinbase

Базиран на Етериум алткойн тихомълком се изстреля активи, докато пазарите бяха на зелено в резултат на облекчение.

септември 28, 2022 12:40 1 мин. четене