НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Този алткойн може да скочи с над 1,000%, според Джъстин Бенет

ОКТ. 11, 2021 09:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Този алткойн може да скочи с над 1,000%, според Джъстин Бенет

Крипто стратег и търговец казва, че е възможно Dogecoin (DOGE) да стартира възходяща вълна, напомняща за огромния ѝ пробив през април.

Джъстин Бенет каза на своите 73,300 последователи в Twitter, че настоящото ценово действие на водещата меме криптовалута отразява технически модел, последно видян в DOGE преди шест месеца, преди да стартира значителен подем.


“DOGE прави това, което прави най -добре.

Последните два пробива предизвикаха печалби от 1,000% или повече.


Последният кръг на консолидация продължи три пъти по-дълго от модела, предшестващ априлския пробив, който беше 1,200%.


[Това трябва да се следи], ако BTC се задържи.”Според графика на търговеца, DOGE прави голяма формация на възходящ триъгълник - бичи модел, който предполага продължаване на възходящия тренд на актив. 


Ако DOGE следва сценария на Бенет, десетият по големина крипто актив може да се издигне до $3, отбелязвайки потенциален възход от около 1,150% от текущата му цена от $0.235.


Не Пропускай: Майк Новограц: 'Няма сравнение между Биткойн и Етериум'

Бенет също е възходящ в DOGE в краткосрочен план, като предполага, че криптовалутата може да е позиционирана да пробие голямата си диагонална съпротива.


“DOGE се връща към съпротивата.

Консолидация под съпротива е _______. “Крипто анализаторът ‘Altcoin Psycho’ подчертава, че когато даден актив се търгува близо до зона на съпротива в бичи цикъл, вероятно ще има продължаване.


“Консолидацията под съпротива при възходящ тренд е бичи [признак].”Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Малък алткойн скача значително след листинг на Coinbase

В нова блог публикация компанията обяви, че ще пусне поддръжка за Assemble Protocol (ASM) на Coinbase Pro.Този ход накара цената на монетата с ниска капитализация да скочи с над 220% от $0.03 до $0.11...
ОКТ. 22, 2021 00:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

6 обещаващи криптовалути за 2022г.

Polygon (MATIC)В скорошна крипто актуализация YouTube личността каза, че решението за мащабиране на Етериум от втори слой Polygon набира скорост, след като сключи партньорство с компанията за хазарт н...
ОКТ. 21, 2021 22:12 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Огромни печалби се очертават за Етериум

В поредица от туитове Бенет обяснява как ETH може да се увеличи до $20,000 до януари 2022 г. при правилните пазарни условия.“Ако $BTC пробие $65,000 без значително отдръпване първо, $ETH вероятно го п...
ОКТ. 21, 2021 18:17 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум проби над $4,000 - какво да очакваме?

Текущата цена на актива е малко над $4,000, което е увеличение от 4% през последната седмица.Последният възход е резултат от повторното нарастване на популярността на незаменимите токени (NFT), DeFi п...
ОКТ. 20, 2021 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света