НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн скочи с 225% след листинг на Binance

март 22, 2022 11:44 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн скочи с 225% след листинг на Binance

По-малък алткойн е в разгара на параболично ценово рали, след като получи изненадваща подкрепа от Binance, най-голямата крипто борса в света.

Biswap (BSW) е децентрализирана борса (DEX), захранвана от мрежата Binance Smart Chain (BSC), която използва автоматизирана система за създаване на пазара (AMM) за изпълнение на поръчки.

Проектът е подкрепен от Binance Labs, подразделението за рисков капитал на Binance, което обяви стратегическо партньорство с Biswap през октомври миналата година.

Според Никол Джанг, директор на Binance Labs, Biswap е един от най-иновативните и популярни проекти на BSC и инвестицията в проекта е в съответствие с целта на Binance за насърчаване на децентрализираното финансиране (DeFi) и блокчейн инфраструктурата.

Прочети Още: Биткойн и Етериум дават силни признаци на обрат

Biswap има за цел да даде на потребителите програма за реферали от 3 типа, ниски такси, възможност за обмен на токени BEP-20, осигуряване на ликвидност и залагане (стейкинг) на токени във ферми за добив и пулове за стартиране.

След новината, че Binance официално изброява Biswap в своята зона за иновации, BSW експлодира от $0.35 на $1.14 за броени часове, отчитайки печалби от над 225% за по-малко от половин ден.

Към момента на писане, BSW се търгува на $0.87 с ръст от 144% за последните 24 часа и 222% от най-ниското си ниво за всички времена от $0.27.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Инвеститор премести милиони XRP – ето къде отиват

Блокчейн тракерът Whale Alert отбеляза няколко блокчейн транзакции, които сочат, че голям инвеститор мести милиони долари в XRP.

декември 2, 2022 8:22 1 мин. четене

Защо да изберем Етериум пред Биткойн – Д. Гохщайн

Основателят на Gokhshtein Media, Дейвид Гохщайн каза, че в момента би избрал Етериум (ETH) пред Биткойн (BTC) само поради възвръщаемостта.

декември 2, 2022 6:04 1 мин. четене

Твърде късно ли е да си купите Shiba Inu?

Твърде късно ли е да купите Shiba Inu? Тази статия ще се опита да даде отговор на този въпрос.

декември 1, 2022 16:19 1 мин. четене

Цена на Solana: Панически разпродажби или краят на криптовалутата?

Цената на Solana беше една от най-засегнатите от срива на крипто борсата FTX. Пазарната стойност на токена изпита внезапен спад от $37.2 до $13 в началото на ноември. След този спад актива се търгуваше в диапазон, разкривайки бичи модел.

декември 1, 2022 13:24 1 мин. четене