НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн скочи с 225% след листинг на Binance

март 22, 2022 11:44 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн скочи с 225% след листинг на Binance

По-малък алткойн е в разгара на параболично ценово рали, след като получи изненадваща подкрепа от Binance, най-голямата крипто борса в света.

Biswap (BSW) е децентрализирана борса (DEX), захранвана от мрежата Binance Smart Chain (BSC), която използва автоматизирана система за създаване на пазара (AMM) за изпълнение на поръчки.

Проектът е подкрепен от Binance Labs, подразделението за рисков капитал на Binance, което обяви стратегическо партньорство с Biswap през октомври миналата година.

Според Никол Джанг, директор на Binance Labs, Biswap е един от най-иновативните и популярни проекти на BSC и инвестицията в проекта е в съответствие с целта на Binance за насърчаване на децентрализираното финансиране (DeFi) и блокчейн инфраструктурата.

Прочети Още: Биткойн и Етериум дават силни признаци на обрат

Biswap има за цел да даде на потребителите програма за реферали от 3 типа, ниски такси, възможност за обмен на токени BEP-20, осигуряване на ликвидност и залагане (стейкинг) на токени във ферми за добив и пулове за стартиране.

След новината, че Binance официално изброява Biswap в своята зона за иновации, BSW експлодира от $0.35 на $1.14 за броени часове, отчитайки печалби от над 225% за по-малко от половин ден.

Към момента на писане, BSW се търгува на $0.87 с ръст от 144% за последните 24 часа и 222% от най-ниското си ниво за всички времена от $0.27.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Цената на Celsius (CEL) скача с 800% за два месеца

Алткойн, базиран на Етериум (ETH), който се нарежда сред 100-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация, се е повишил с трицифрени с трицифрени числа през последните 30 дни.

август 12, 2022 13:55 1 мин. четене

Обявена е дата за Сливането на Етериум

Преминаването на Етериум към Proof-of-Stake наближава, като разработчиците се споразумяха за предварителна дата за Сливането.

август 12, 2022 11:27 1 мин. четене

Ankr (ANKR) скочи с почти 60% за час след важно обявление

Доставчикът на децентрализирана блокчейн инфраструктура Ankr получава сериозен тласък, но не само на котировките си.

август 12, 2022 8:27 1 мин. четене

Какво да очакваме от BabyDoge?

Ралито от 40%, което видяхме на 9 август при BabyDoge, за съжаление избледня и сега меме криптовалутата се връща към нови дъна.

август 11, 2022 14:20 1 мин. четене