НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Този алткойн проект стартира фонд за $225 милиона

ЯНУ. 21, 2022 16:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Този алткойн проект стартира фонд за $225 милиона

Крипто проектът Secret Network (SCRT), фокусиран върху поверителността на данните, създава фонд на стойност милиони, който да подкрепи растежа му.

В ново съобщение компанията зад алткойнa, който се базира на смарт договори, казва, че създава екосистемен фонд на стойност $225 милиона, за да помогне на разработчиците и екипите да надграждат своята мрежа.


Основната цел на екосистемния фонд е да гарантира, че всеки индивид, екип и организация, изграждащи Secret, имат ясен път към самоустойчивост и подкрепа при пускането на своите продукти на пазара.

Искаме разработчиците да изграждат уверено в нашата екосистема за години напред – не само доказателства за концепция или тесни пилотни програми, но наистина революционни Web3 приложения, които са първостепенни за поверителността във всеки вертикален сектор, които могат да бъдат приети и подкрепяни от милиони.


Secret Network също така казва, че създава пул от ускорители на стойност $175 милиона, за да предлага безвъзмездни средства и екосистемни стимули на разработчиците и строителите в мрежата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕPolkadot (DOT) изглежда готов за подем, твърди анализатор


Получателите, които изграждат децентрализирани приложения (dApps) в зараждащите се сектори на крипто индустрията, ще получат финансиране под формата на SCRT, собствения токен на Secret Network.


Финансиран в SCRT и управляван основно от SCRT Labs, пулът от ускорители ще се използва за подкрепа на критични инициативи за растеж в Secret DeFi, NFTs, гейминг и метавселена и други основни вертикали на приложения в Secret Network.


Крипто проектът си партнира с инвестиционни фирми като Alameda Research, основана от главния изпълнителен директор на FTX и милиардера Сам Банкман-Фрийд.


Други ключови инвеститори включват DeFi-фокусираното предприятие DeFiance Capital, крипто инвестиционната компания CoinFund и групата за финансови услуги за дигитални активи HashKey.


SCRT се търгува на цена от $8.57 към момента на писане, което е удивителната печалба от 70% от началото на годината.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano китовете изкупуват големи количества ADA

Скокът на облекчението беше предизвикан от комбинация от фактори, включително силни настроения заради свръхпродаването на пазара, което накара търговците да правят поръчки за покупка при силно намален...
МАЙ. 17, 2022 07:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестицята на Binance в LUNA вече струва само $3,400

Борсата инвестира $3 милиона в екосистемата на Terra през 2018 г., като получи 15 милиона Luna токена. При пиковата цена на актива тази инвестиция е на стойност $1.6 милиарда, според Джао. Поради срив...
МАЙ. 16, 2022 16:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съветник на Luna Foundation Guard даде информация за резервите на проекта

Тето сподели за това на 16-ти май, като каза, че е време да наруши мълчанието и да информира общността за стъпките, които скоро ще бъдат предприети. Той каза, че балансовите резерви на Luna Foundation...
МАЙ. 16, 2022 14:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Циркулиращото предлагане на Terra (LUNA) скочи с почти 2,000,000%

Докато ефектът от загубата на фиксацията на Terra USD (UST) към долара продължава да оказва своето влияние, циркулиращото количество LUNA на Terra нарасна с над 1.9 милиона процента през последните се...
МАЙ. 16, 2022 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света