НАЧАЛО Прессъобщения

Това ли са най-подходящите криптовалути за покупка през юни – Binance Coin (BNB), Rollblock (RBLK) и Cosmos (ATOM)?

15.05.2024 9:22 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Това ли са най-подходящите криптовалути за покупка през юни – Binance Coin (BNB), Rollblock (RBLK) и Cosmos (ATOM)?

Binance Coin (BNB) наскоро отбеляза сериозен ценови възход след стимулите за екосистемата, наблюдавани в цялата BNB верига, които могат да доведат до по-голямо търсене на криптовалутата.

Cosmos (ATOM) също е в центъра на вниманието, тъй като XRP и Evmos обединиха усилията си за изграждане на странична верига XRP Ledger EVM, която ще бъде изградена с emOS на Cosmos SDK.

Макар че и двете системи показаха бичи резултати, доста погледи са насочени и към Rollblock (RBLK), тъй като при предварителната му продажба вече са продадени над 23.2 милиона RBLK токена.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


За да се прецени коя криптовалута може да отбележи най-голям скок и коя е най-интересната криптовалута, в която да насочим поглед от сега за юни, ще разгледаме някои от данните им.

Цената на Binance Coin може да премине $800 до четвъртото тримесечие на 2024 г.

Binance Coin (BNB) отбеляза повишение на цената, тъй като нейната екосистема непрекъснато се развива и започна да се харесва на много повече разработчици. Наскоро веригата BNB изтласка стимул за потенциала на изкуствения интелект с нейната инфраструктура. Това ще бъде възможно с решението от втори слой, opBNB, за мащабируемост и BNB Greenfield, което се фокусира върху децентрализираното съхранение.

Освен това беше обявено събитието BNB Chain Hackathon 2024 Q2, в което има огромен награден фонд от $492,000, което също ще стимулира допълнително растежа на екосистемата, което може да се отрази положително на криптовалутата Binance Coin. Що се отнася до представянето на цената на Binance Coin, нейните данни за RSI и MACD показват бичи възходящ импулс. Според прогнозата за цената на Binance Coin тя може да достигне $855 до края на четвъртото тримесечие на 2024 г.

Екосистемата на Cosmos се разширява, като Ripple и Evmos изграждат с помощта на Cosmos SDK

Cosmos (ATOM) също е в центъра на вниманието, тъй като големите играчи започнаха да изграждат върху неговата екосистема, което може да увеличи търсенето на родната криптовалута. Криптовалутата на Cosmos скоро може да придобие повече функционалност, тъй като Ripple и Evmos проведоха стратегическо партньорство за изграждане на странична верига XRP Ledger EVM.

Тя ще бъде изградена с помощта на evmOS, което представлява готово за производство модулно решение, което използва Cosmos SDK, IBC и CometBFT с цел да осигури съвместимост на EVM с Web3 бизнеса. В резултат на това цената на Cosmos може да отбележи възходящ тренд, като повече разработчици ще скочат на борда. Според прогнозата за цената на Cosmos, криптовалутата може да достигне $12.28 края на 2024 г.

Rollblock (RBLK) се очертава като една от най-интересните криптовалути за начинаещи

Rollblock (RBLK) се очертава като стабилен претендент в бранша, тъй като предлага уникален модел за споделяне на приходите в рамките на процъфтяващия пазар на онлайн хазартни игри. За разлика от традиционните казина, проектът на Rollblock също така е напълно лицензиран и оперативен, без каквито и да било KYC изисквания (Know Your Customer), което позволява на потребителите да получат бърз достъп до функциите му отвсякъде.

Платформа използва стратегия за обратно изкупуване и изгаряне, при която купува RBLK токени от свободния пазар. Това води до намаляване на предлагането и увеличаване на недостига, което стимулира потенциалното повишаване на стойността му. След това 50% от откупените токени ще бъдат изгорени, а останалите 50% ще бъдат разпределени като стейкинг награди, а това стимулира дългосрочните притежатели и насърчава лоялната общност.

Освен този модел, Rollblock използва и блокчейн технологията, за да направи революция в индустрията, тъй като всяка транзакция се записва неизменно в блокчейн и предотвратява манипулирането на залозите, като същевременно гарантира справедливост за всички играчи. Криптовалутите също така предлагат по-кратки срокове за транзакции и по-ниски такси в сравнение с традиционните финансови системи, което води до по-бързи депозити, тегления и далеч по-рационално потребителско изживяване.

При цена от $0.01 по време на Етап 1 на предварителната продажба са продадени над 23.2 милиона RBLK токена и са набрани над $210,000. С този темп разработчиците на проекта прогнозират 100Х увеличение на цената след пускането му на пазара и пускането му на големи борси.

Защо Binance Coin, Rollblock и Cosmos са криптовалути, които си заслужава да наблюдавате през юни

Въз основа на историческите резултати, Cosmos и Binance Coin са показали бичи настроения и са играчи, които имат висок потенциал за възход. От друга страна Rollblock има много конкурентни предимства, които могат да го превърнат в лидер занапред, включително уникален модел за споделяне на приходите, планове за промяна в сектора на онлайн хазарта, достъп без затруднения и технологични иновации.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на Rollblock (RBLK) още днес!
Уебсайт: https://presale.rollblock.io/
Социални мрежи: https://linktr.ee/rollblockcasino


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Аржентина работи в посока приемането на криптовалутите: Защо трябва да следите тези 5 крипто токена преди Q3?

През последните няколко дни правителствата на Аржентина и Ел Салвадор проведоха срещи, за да разгледат въпроса за приемането и регулирането на криптовалутите в двете страни.

30.05.2024 10:07 6 мин. четене

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

30.05.2024 8:04 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.