НАЧАЛО Прессъобщения

Топ търговците разширяват портфолиото си с KangaMoon, тъй като новият съперник на Shiba Inu се очаква да направи нещо неочаквано!

12.03.2024 8:14 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ търговците разширяват портфолиото си с KangaMoon, тъй като новият съперник на Shiba Inu се очаква да направи нещо неочаквано!

Топ крипто търговците разширяват портфолиото си с KangaMoon (KANG), особено след като криптовалутата отбеляза ръст от 125%.

Смята се, че монетата скоро може да достигне нови висоти, особено с уникалните си Social-Fi елементи и подхода, насочен към общността.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Наред с нея обаче добре се представя и Shiba Inu (SHIB), която само през последния месец се е увеличила с 256%. И все пак някои анализатори спекулират, че KANG може да изпревари SHIB, а в тази статия може да потърсите отговорите, защо това може да е истина.

Shiba Inu (SHIB) нараства с 256% – приключи ли растежът?

Shiba Inu (SHIB) увеличи стойността си с 256% през последния месец. Това масивно движение на цената на Shiba Inu е индикация за по-нататъшен потенциал за растеж и положителни пазарни нагласи.

Само през последната седмица криптовалутата Shiba Inu се повиши от $0.00001396 до максимална стойност от $0.000033 към момента на писане на статията. Според прогнозата за цената на Shiba Inu тя може да приключи 2024 г. на ниво от $0.000059.

KangaMoon (KANG) поскъпва със 125% – ще ли достигне $1 през 2024?

KangaMoon (KANG) е предстояща меме монета, която може напълно да промени индустрията чрез иновативния си подход и може да се превърне в основен конкурент на SHIB. По-конкретно, това е проект, изграден върху Ethereum, като неговият токен следва ERC20 стандарта, което го прави съвместим с широк кръг от мрежи.

Всеки участник в екосистемата може също така да получи възнаграждение за времето, прекарано в платформата, въз основа на общата активност, която има. Това може да включва изпълнение на предизвикателства или дори взаимодействие в каналите на социалните медии чрез туитване в X (Twitter) или коментиране.

Освен това платформата се отличава с подход, ориентиран към общността, и със Social-Fi елементи. Тези аспекти могат да ѝ помогнат да направи революция в пространството на меме монетите.

Досега по време на предварителната продажба KangaMoon поскъпна от $0.005 до $0.01125, което показва скок на цената от 125% по време на нейното крипто ICO. С този темп анализаторите прогнозират, че криптовалутата потенциално може да се покачи до $1 в предстоящите търговски сесии, особено след като бъде регистрирана на първокласни крипто борси.

Защо трейдърите избират KANG

След като Shiba Inu преживява значителни печалби, трейдърите са оптимистично настроени за бъдещето на сектора на меме монетите. Това обаче не им пречи да диверсифицират авоарите си, за да извлекат максимална полза от пазара.

След като Kangamoon достигна над $950,000, е ясно, че до дни (първото тримесечие) той може да премине границата от $1 милион. Нещо повече, проектът се бори да навлезе в една огромна индустрия с цел да я предефинира, което може да донесе значително нарастване както на стойността, така и на популярността му.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) днес!
Уебсайт:https://KangaMoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/KangaMoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 11:20 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.